Nepremičnine

Samostojna tristanovanjska (Žirovnica)

Samostojna tristanovanjska (Žirovnica - Žirovnica)

Prodaja

Dodaten opis Razporeditev prostorov: V kleti je delavnica,kurilnica s pralnico,shramba in garaža; v pritličju je dvosobno stanovanje z veliko kopalnico,garderobo in prostorno teraso s pogledom na Bled in Pokljuko, v 1.nadstr. so štiri sobe,ki jih je možno urediti v samostojno stanovanjsko enoto,dva balkona; v mansardi je garsonjera. Pred hišo je vrt in sadovnjak,brunarica (5x 4,5 m2). Ogrevanje je s CK na olje in z možnostjo tudi ureditve na trda goriva.Priključki so vsi. V hiši je bila obnovljena kopalnica in vodovodne cevi,peč je stara šest let. Vabljeni na ogled!

Velikost: 284m2
Parcela: 891m2
Zgrajena leta: 1975
Adaptirano leta: 1990

Cena: 135.000,00 €



Ostalo Hiša (Gozd Martuljek)

Ostalo Hiša (Gozd Martuljek - Gozd Martuljek ,mirna lokacija)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V prvi etaži je kuhinja,WC,soba z izhodom na vrt,pralnica,kurilnica ,shramba; v drugi etaži je dvosobno stanovanje s predsobo,dnevno sobo,spalnico ,WC,kopalnico in balkonom, v tretji etaži je trosobno stanovanje s predsobo,spalnico ,kabinetom ,kopalnico,dnevno sobo in balkonom, v prizidku z ločenim vhodom sta dve garsonjeri po cca 25 m2.(spodnja ima tudi izhod v atrij. Garsonjeri je možno predelati v samostojno stanovanjsko enoto (duplex). Ogrevanje je s CK na olje in kamin ,ter peči na trda goriva.Priključki so vsi.Garsonjeri imata ločen odštevalni števec. Oprema in pohištvo  lahko ostane. Poudarek te nepremičnine je odlična lokacija in dobra naložba ! Cena za celotno nepremičnino je 230.000,00 €  in 100.000 € za prizidek z garsonjerama. Vabljeni na ogled !

Velikost: 240m2
Parcela: 540m2
Zgrajena leta: 1990

Cena: 230,00 €



2-sobno Stanovanje (Kranj)

2-sobno Stanovanje (Kranj - center mesta)

Oddaja

Razporeditev prostorov: funkcionalen hodnik ,kopalnica,dnevna soba,spalnica,kuhinja s shrambo,souporaba prostora za kolesa in kotlovnice.CK je na olje. Stanovanje je obnovljeno,opremljeno z vsemi priključki.Hišni ljubljenči niso zaželjeni. Pogoj najema: plačilo najemnine in dve varščini pred vselitvijo.Mesečne stroške plača najemnik po porabi .Najemna pogodba  je za eno leto z možnostjo podaljšanja. Lokacija je izjemna - poleg mestnega jedra,šole,vrtca,doma za ostarele,nakupovalnega centra in AC priključka. 1,5 najemnine pripada agenciji. Vabljeni!

Velikost: 74m2
Zgrajena leta: 1941
Obnovljeno: 2007

Mesečna najemnina: 370,00 €



2,5-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Tržič)

2,5-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Tržič - Podljubelj)

Prodaja

V stavbi s šestimi stanovalci je prijetno stanovanje s predsobo,dvema kabinetoma,spalnico ,kopalnico z WC (banja,okno),s kuhinjo ,z dnevno sobo in  jedilnico ,balkonom (4,80 m2) in dvema  shrambama v kleti 8 in 6 m2,(ena je urejena kot delovna soba ). Ogrevanje je na elektriko(invertno) in s  kaminom  na trda goriva,priključki so vsi( optika). V stanovanju je bila obnovljena vsa instalacija,okna,vhodna vrata in talne ploščice. Nizki mesečni stroški. Od pohištva in opreme ostane v stanovanju kuhinja in kopalnica (ostalo po dogovoru).V stavbi je upravljalec(zbiranje sredstev v rezervni sklad.) Vsa nujna infrastruktura je v bližini,veliko možnosti za pohodništvo in uživanje v naravi.(do Ljubljane je cca. 35 min vožnje). Vabljeni na ogled!

Velikost: 77 m2m2
Zgrajena leta: 1988
Obnovljeno: 2012

Cena: 73.000,00 €



2-sobno Stanovanje (Virmaše)

2-sobno Stanovanje (Virmaše - Trata)

Prodaja

Stanovanje je na odlični lokaciji z vso potrebno infrastrukturo ,posebej primerno za mlade družine. Pred hišo mu pripadata dve garaži,vrtiček;stanovanje je bilo renovirano(nova okna vrata,kopalnica,streha na hiši.Ogrevanje je z lastno CK (peč na olje). Razporeditev prostorov: predsoba,kopalnica,spalnica,dnevna soba,kuhinja,večji balkon s pogledom na Karavanke;po tleh je v sobah laminat in keramika v kopalnici.V kleti je shramba s pečjo na olje in še  skupni prostor z možnostjo uporabe. Zemljišče pred hišo je v postopku vpisa v ZK. Vabljeni na ogled in ugoden nakup!

Velikost: 59,15m2
Parcela: 150m2
Zgrajena leta: 1960
Obnovljeno: 2006

Cena: 82.000,00 €