Nepremičnine

2-sobno Stanovanje (Škofja Loka)

2-sobno Stanovanje (Škofja Loka - Kamnitnik,v naselju novejših modernih blokov)

Prodaja

Stanovanje je premišljeno opremljeno s kakovostim ,po meri narejenim pohištvom ,kuhinjo ter aparati višjega cenovnega razreda.Stavba je klasično grajena in odlično izolirana.Okna v stanovanju so francoska  ( od stropa do tal) in zagotavljajo veliko svetlobe .Stanovanje je v odličnem stanju in brezhibno vzdrževano. Razporeditev prostorov: predsoba z vgradno garderobno omaro,kopalnica z WC in  kadjo,spalnica z izhodom na atrij,velik dnevno-bivalni del s kuhinjo,jedilnico in dnevno sobo z izhodom na velik ograjen atrij(cca.27 m2) s tendo.V kletnih prostorih je shramba in garaža z lastniškim parkirnim mestom ter skupna kolesarnica.Pred stavbo je dovolj parkirnih mest ,poleg je tudi ograjeno otroško igrišče. Način ogrevanja je z lastno plinsko pečjo,priključki so vsi, samostojni  števci. V ceni je že všeta kuhinja in vgradne omare v predsobi,kopalnici in spalnici. Stanovanje je vpisano v ZK,vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled!  

Velikost: 91m2
Zgrajeno: 2007

Cena: 125.000,00 €Samostojna Hiša (Gozd Martuljek)

Samostojna Hiša (Gozd Martuljek - naselje vikendov)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V spodnji etaži je garaža,WC,kurilnica (peč na olje in panterm,sanitarna voda je ogrevana s sončnimi kolektorji),soba,shramba -klet,drvarnica; v pritličju je predsoba,,hodnik,kopalnica -banja in WC ,kuhinja z jedilnico in dnevna soba (kamin) z izhodom na dve tarasi od koder je čudovit razgled na Špikovo skupino , zgoraj je hodnik,WC s tušem,dve spalnici in kabinet ,balkon (pogled na Špikovo skupino). Priključki so vsi. Hiša je zelo dobro vzdrževana , umeščena je sredi zelenja v mirnem okolju vikendov in je orientirana na J-Z stran z veliko sonca. Okrog poslopja je velik vrt s sadovnjakom in gospodarsko poslopje. Sama lokacija nudi kar največ užitkov v neokrnjeni naravi v Triglavskem narodnem parku,kolesarjenje,hribolazenje,pohode,smučanje,gobarjenje V neposredni bližini je Kranjska gora,Italija,Avstrija Vabljeni na ogled !  

Velikost: 125m2
Parcela: 1400m2
Leto izgradnje: 1978

Cena: 199.000,00 €2-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Radovljica)

2-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Radovljica - Prešernova ulica)

Prodaja

Razporeditev prostorov: Vhod v stanovanje skozi ločen hodnik z dvemi stanovanji,predsoba,kopalnica z WC (okno),otroška soba,dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico,spalnica,shramba v kleti ,poleg je tudi skupna sušilnica. Ogrevanje je s CK (plin),priključki so vsi,nizki mesečni stroški. Po tleh je položen parket,pluta in ploščice.Vse pohištvo lahko ostane. Blok je miren ,urejen,z dovolj parkirnih mest na obeh straneh stavbe. Možnost je tudi menjava s stanovanjem v Ljubljani. Vabljeni na ogled prijetnega in lepo ohranjenega stanovanja.  

Velikost: 54,10m2
Zgrajena leta: 1995

Cena: 82.300,00 €2-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Škofja Loka)

2-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Škofja Loka - Partizanska ulica)

Prodaja

Obnovljeno stanovanje(kopalnica,okna,)s predsobo ,kopalnico z WC,spalnico in dnevno sobo z izhodom na balkon,shramba v kleti. Stanovanje je v urejenem bloku z novo fasado in obnovljenima dvigaloma.Pred stavbo je dovolj parkirnih mest ,poleg je otroško igrišče .Bližina starega mestnega jedra in vse infrastrukture. Vabljeni !  

Velikost: 48m2
Zgrajena leta: 1971
Obnovljeno: 2012

Cena: 83.000,00 €Samostojna Hiša (Žirovnica)

Samostojna Hiša (Žirovnica - Žirovnica)

Prodaja

Hiša je bila postopoma v celoti obnovljena :obe kopalnici,kuhinja,okna,vrata,streha in fasada. Razpored prostorov: V kletnih prostorih je garaža z izhodom v shrambo,večjo sobo in kurilnico s pralnico. V visokem pritličju je dvosobno stanovanje s predsobo,kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo s kaminom in z izhodom na udobno teraso,spalnico ter kopalnico (tuš kabina) z WC. V zgornjem nadstropju so tri spalnice in kabinet ,kopalnica (banja) z WC,balkon. Podstreha je neizdelana (po tleh je izolirana ). Ogrevanje je na CK s priključitvijo na plinsko omrežje in na trda goriva (kamin v dnevni sobi). Priključki so vsi. Pred hišo je zelenica,za njo pa velik vrt. Vsa potrebna infrastruktura je v samem kraju;veliko možnosti za sprehode ali pohode po bližnji okolici in za vzpone na bližnje vrhove.Bližina Bleda ,golf igrišča,AC . Vabljeni na ogled prijetne nepremičnine!  

Velikost: 140m2
Parcela: 753m2
Zgrajena leta: 1976
Obnovljena: 2011

Cena: 180.000,00 €