Nepremičnine

4,5-sobno Stanovanje (Visoko)

4,5-sobno Stanovanje (Visoko - KRANJ ,VISOKO)

Prodaja

Stanovanje je v drugem nadstropju in mansardi dvostanovanjske hiše.Pred hišo mu pripada parkirno mesto,garaža za dva manjša avtomobila (21 m2),kurilnica(3,3 m2),kletni prostor (11 m2)in shramba (2 m2) v pritličju.Ker je stanovanje zelo dobro izolirano ,so stroški ogrevanja nizki. V drugem nadstropju je vhod v stanovanje,predsoba -hodnik,kopalnica z WCin še en WC (oba z dodatnim talnim gretjem),spalnica,dnevna soba z izhodom na balkon (10 m2),kuhinja z jedilnico in shramba; zgoraj sta dve otroški sobi z galerijo ,na kateri je urejen računalniški kotiček. Stanovanje je opremljeno s kvalitetnimi materiali in opremo,ki lahko ostane po dogovoru.Po tleh je hrastov parket in keram.ploščice v kopalnici in WC. Vsa potrebna infrastruktura je v bližini (trgovina,pošta ,vrtec,šola,avtobusna postaja,špotni park.Do Kranja je 5min vožnje z avtomobilom,prav toliko do AC obroča,do Ljubljane je 20 min. Energetska izkaznica je v izdelavi. Vabljeni na ogled!  

Velikost: 170m2
Parcela: 30m2
Zgrajena leta: 2008

Cena: 180.000,00
Znižana cena: 155.000,00Garsonjera Izberite vrsto nepremičnine (Kranj)

Garsonjera Izberite vrsto nepremičnine (Kranj - Šorlijevo naselje)

Prodaja

Garsonjera ima nova balkonska vrata in okno,v stavbi z obnovljeno streho in novo fasado. Razporeditev: predsoba,kopalnica z WC,bivalno-spalni del in balkon,ter shramba v kleti. V zgornjem nadstropju stavbe je skupna sušilnica,parkirišče je poleg stavbe. Stanovanje je na mirni lokaciji z vso potrebno infrastrukturo v bližini. Vabljeni na ogled!

Velikost: 26,50m2
Zgrajena leta: 1971
Obnovljeno: 2014

Cena: 55.000,00 €2-sobno Stanovanje (Vodovodni stolp)

2-sobno Stanovanje (Vodovodni stolp - poleg sodišča)

Prodaja

Stanovanje ni obnovljeno ,a je lepo vzdrževano in ohranjeno. Razporeditev prostorov: Predsoba,shramba,kopalnica z WC,bivalna kuhinja z jedilnico,manjši balkon,dnevna soba s kaminom,spalnica in dve kleti . Ogrevanje je  CK na mestni plin s števcem porabe pred vhodom  in  s kaminom v dnevni sobi. Stanovanje je opremljeno. Poleg stanovanja je naprodaj tudi garaža v neposredni bližini za 10.000 €. Na stanovanjski stavbi je bila  leta 2009 menjana streha . V neposredni bližini je vsa infrastruktura. Vabljeni na ogled !

Velikost: 57,30m2
Zgrajena leta: 1964

Cena: 82.000,00 €3-sobno Stanovanje (ZLATO POLJE)

3-sobno Stanovanje (ZLATO POLJE - Kidričeva ulica)

Prodaja

Stanovanje je funkcionalno razporejeno,z veliko svetlobe,z 8,20 m2 velikim balkonom orientiranim na Z ,ki ima izhod v dve sobi. Razporeditev prostorov: Predsoba s hodnikom,WC,shramba,kopalnica z oknom,kuhinjska niša,dnevna soba z jedilnico,dve spalnici,balkon in dve kleti(10,60 m2).Pred blokom je dovolj parkirnih mest. V stavbi je 7 stanovalcev in imajo svojo CK na olje.Upravitelj je Domplan. V stanovanju so bila menjana okna,instalacije,radiatorji.Po tleh je v sobah položen hrastov parket.,v sanitarijah so keramične ploščice. Na stavbi je bila leta 1987menjana streha . Vabljeni na ogled!

Velikost: 97,1m2
Zgrajena leta: 1948
Obnovljeno: 2005

Cena: 92.000,00 €2-sobno Stanovanje (mestno jedro)

2-sobno Stanovanje (mestno jedro - center mesta)

Prodaja

Razporeditev prostorov: Razporeditev prostorov: predsoba,kopalnica z WC,spalnica,odprt bivalni del s kuhinjo,jedilnim delom in dnevno sobo.Stanovanju pripada tudi shramba v kleti.Pred stanovanjem je odprt balkon ,ki je orientiran v atrij stavbe in je v souporabi .Parkiranje je zagotovljeno z  brezplačno dovolilnico. Ogrevanje je CK -daljinsko,priključki so vsi. Stanovanje je primerno tudi za opravljanje mirne poslovne dejavnosti(zavarovalništvo,odvetništvo ) Vabljeni na ogled in nakup!  

Velikost: 47,8m2
Zgrajena leta: 1920
Obnovljeno: 2013

Cena: 90.000,00 €