Nepremičnine

2-sobno Stanovanje (Poljče)

2-sobno Stanovanje (Poljče - center vasi)

Prodaja

Funkcionalno razporejeno popolnoma obnovljeno stanovanje na dobri lokaciji - 4 km od AC priključka, mirna lokacija z veliko zelenja in obilo možnosti za rekreacijo.  Velikost bivalnega dela je 48,30 m2 in klet 5,90 m2. Razporeditev: Predsoba, kabinet, kuhinja z jedilnico, dnevna soba s kaminom, kopalnica, spalnica in shramba v kleti. Souporaba skupnih prostorov. Pred hišo je zagotovljeno parkirno mesto. Priključki so vsi. Pogoji nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV. Vabljeni na ogled in nakup !  

Velikost: 54m2
Zgrajeno: 1936
Obnovljeno: 2006

Cena: 92.000,00 €Zazidljiva Posest (Mošnje)

Zazidljiva Posest (Mošnje - center vasi)

Prodaja

Trenutno stoji na parceli starejša hiša, letnik 1960. Dovoz do nepremičnine je urejen s krožno asfalno cesto. Parcelo odlikuje  izredna lokacija, ki zagotavlja mir in kontakt z naravo , odprt pogled , velikost in oblika parcele (ravna , kvadratna ),  vsi urejeni priključki , bližina AC priključka! Zemljišče je še posebej primerno za vse , ki  cenijo dodano vrednost izredne lokacije ! Vljudno vabljeni na ogled in nakup ! Pogoji nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV.

Velikost: 829m2
Parcela: 829m2

Cena: 170,00 €/m2Samostojna Hiša (Mošnje)

Samostojna Hiša (Mošnje - center vasi)

Prodaja

Nepremičnina je umeščena v urbanem naselju podobnih ,v večini že prenovljenih ali na novo zgrajenih hiš. Dostop do hiše je urejen s krožno  cesto. Prostorna in ravna parcela zagotavlja ,da hiša "diha". Razporeditev: V kleti so trije prostori ; v prvi etaži je predsoba, manjša kuhinja in dnevni prostor s kmečko pečjo;  v drugi etaži ,ki je dvignjena le s tremi stopnicami so tri spalnice in kopalnica, v mansardi je se ena  večja soba z izhodom na veliko teraso. Poleg hiše je še drvarnica in garaža. Ogrevanje je trenutno na trda goriva in na elektriko. Vodovod je urejen, greznica, telemach,telekom. Hiša je potrebna obnove ( okna, vrata, podi, stene, fasada, izolacija ) , sicer  pa je bila 2015  delno obnovljena streha. Nepremičnino odlikuje izredna lokacija , ravna in sončna lega in jo posebno priporočamo vsem , ki imajo radi stik z naravo, mir ; okolica nudi obilico možnosti  za izlete, bližina AC priključka ! Pogoji nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV. Vljudno vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 130m2
Parcela: 829m2
Zrajena: 1960
0bnovljena: 2015

Cena: 145.000,00 €Zazidljiva Posest (Adergas)

Zazidljiva Posest (Adergas - na robu vasi)

Prodaja

 1.035 m2, zazidljiva, Parcela je na sončni lokaciji, v naklonu. Dovoljena gradnja družinske hiše- klasična gradnja. Vsi priključki

Velikost: 1037m2
Parcela: 1037m2

Cena: 110,00 €/m2Dvojček Hiša (Zabukovje)

Dvojček Hiša (Zabukovje - na koncu vasi)

Prodaja

Do nepremičnine vodi asfaltirana pot , zadnjih nekaj metrov je makedam. Hiša  ima svoje vodno zajetje, elektriko, greznico , satelitski internet.  Hiša ima klet, pritličje in mansardo. V kleti je kurilnica (peč na drva ali na pelete ali na olje), manjša delavnica in drvarnica; V pritličju je lahko samostojna stanovanjska enota ( hodnik- predsoba,spalnica, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnico in dnevna soba. V mansardi so vsi priključki za  podobno samostojno stanovanjsko enoto ( trenutno sta dve spalnici, kabinet in kopalnica z WC. Na podstrehi je izdelan 9x4 m velik prostor . Na hiši je bila leta 1985 obnovljena streha, leta 2005 pa celotna obnova hiše (betonski podi, nova fasada, okna, vrata, kuhinja, parketi, kopalnice). Prodajalec pogojuje, da si posredniško provizijo v višini 4 % ,s kupcem razdelita vsak na polovico. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 280m2
Parcela: 300m2
Zgrajena: 1950
Obnovljena: 2005

Cena: 185.000,00 €