Nepremičnine

2-sobno Stanovanje (mestno jedro)

2-sobno Stanovanje (mestno jedro - Vodopivčeva ulica)

Prodaja

Na mirni lokaciji , na obrobju mestnega jedra  je stanovanje ,ki je bilo leta 2008 povsem  obnovljeno ,prav tako kot cela stavba (fasada , streha, okna, peč za CK, hodniki ). Razporeditev: Predsoba, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnico ,dnevna soba,spalnica in manjša shramba poleg  stanovanja. Balkona ni. Vsi priključki so ; elektrika, voda, plin imajo  vgrajene  lastnie  števce porabe. Skozi vrhnje  nadstropje je drugi izhod v  zgornje mestno jedro. V neposredni bližini je dovolj javnih parkirnim mest. Vsa infrastruktura je v bližini. Vabljeni na ogled!

Velikost: 60m2
Zgrajeno: 1925
Obnovljeno: 2008

Cena: 80.000,00 €2,5-sobno Stanovanje (Begunje)

2,5-sobno Stanovanje (Begunje - na robu naselja)

Prodaja

Funkcionalno in svetlo stanovanje se nahaja v bloku s pravkar obnovljeno fasado. V stanovanju so bila zamenjana okna, radiatorji  in v celoti  prenovljena  kuhinja z jedilnico . Ogrevalne površine je 71,54 m2 ,balkon je velik 4,70 m2 in klet 5 m2. Razporeditev prostorov: Predsoba iz katere je vhod v kopalnico, prostorno stranišče, otroško sobo in spalnico, kuhinjo z jedilnico in iz nje v dnevno sobo z izhodom na prostoren balkon.Stanovanju pripada še shramba v kleti in pokrito parkirno mesto pred blokom. Večina pohištva v stanovanju lahko ostane . Stanovanje je lahko vseljivo v štirih mesecih po sklenitvi pogodbe. Vabljeni na ogled !

Velikost: 81,32m2
Zgrajeno: 1987
Obnovljeno: 2013

Cena: 97.000,00 €Samostojna Hiša (Na robu naselja ,ob gozdu)

Samostojna Hiša (Na robu naselja ,ob gozdu - bližina Ljubljane,Kranja,letališča)

Prodaja

Klasično grajena hiša, ki je permanentno vzdrževana z obnovljeno fasado (l.1998), streho (l.2014), dimnikom ,ter novimi vgrajenimi vhodnimi in garažnimi vrati. Razporeditev prostorov: Hiša je lahko eno,dvo ali trostanovanjska (z izdelavo mansarde). V kletni etaži  je garaža, kurilnica,pralnica in delavnica; Stopnišče v hiši povezuje vse etaže z možnostjo dveh  povsem ločenih stanovanj z identično razporeditvijo: predsoba -hodnik, kopalnica z WC,  dve spalnici, kuhinja z jedilnico in  dnevna soba z izhodom na balkon. Ogrevanje s CK na trda goriva ali na olje. Za hišo je vrt, pred hišo pa dvorišče z urejenim dovozom v garažo. Nepremičnina je hitro vseljiva. Vabljeni na ogled in ugoden nakup!

Velikost: 161m2
Parcela: 396m2
Zgrajena: 1972
Obnovljena: 1998

Cena: 163.000,00 €4,5-sobno Stanovanje (Križe)

4,5-sobno Stanovanje (Križe - center vasi)

Prodaja

Stanovanje je v celoti obnovljeno in je orientirano na jug . Odlikujejo ga veliki, svetli prostori z veliko sonca, kar posledično pomeni tudi majhno  porabo toplotne energije in s tem nizke stroške ogrevanja. V neposredni bližini stanovanja se nahaja trgovina,pošta,vrtec,šola,športno igrišče,avtobusna postaja,gostilna ter veliko lepih sprehajalnih poti v okolici. Razporeditev prostorov: Ob vhodu je utilitty in poleg manjša shramba -kurilnica, predsoba, prostorna in lepo oblikovana kopalnica, jedilnica, kuhinja z dnevno  sobo, velika spalnica in tri otroške prostorne sobe. Ogrevanje je s CK- talno gretje na električno peč  in klimatska naprava (možnost ogrevanja tudi na trda goriva ). Stanovanje je bilo leta 2012 v celoti adaptirano(nove električne in vodovodne inštalacije, nova okna , vrata, podi, kopalnica, peč in klima od lanskega leta. Na stavbi je bila zamenjana in izolirana fasada. Vabljeni na ogled in nakup zares lepega stanovanja - UGODNO!

Velikost: 98m2
Zgrajeno: 1960
Obnovljeno: 2012

Cena: 105.000,00 €Soba Stanovanje (Polje)

Soba Stanovanje (Polje - Mesarska cesta)

Oddaja

Na Mesarski ulici oddamo opremljeno ,prostorno in svetlo dvosobno stanovanje.Nahaja se v drugem nadstropju  v bloku z dvigalom. Razpored prostorov: Predsoba, kopalnica z WC in tuš kabino, spalnica, odprt bivalni del s kuhinjo z jedilnico iin dnevno sobo z izhodom na pokrit balkon. Stanovanje je simpatično opremljeno z vsem pohištvom in  belo tehniko ( pralni, pomivalni stroj ,hladilnik, stekloker. štedilnik, pečica, mikrovalovna pečica, napa,klima).Ogrevanje je CK -daljinsko -toplovod, priključki so vsi. Stanovanju pripada še shramba v kleti  in dva parkirna mesta v garaži. Stanovanje leži na odlični lokaciji in je takoj vseljivo. Najemnik plača najemodajalcu pred vserlitvijo najemnino,varščino v višini dveh najemnin ,agenciji pa znesek ene mesečne najemnine. Mesečne stroške nosi najemnik. Vabljeni na ogled !

Velikost: 67m2
Zgrajeno: 2008

Mesečna najemnina: 650,00 €