Nepremičnine

- naselje enodružinskih hiš)

Prodaja

Pred hišo je  ogrevano dvorišče, s parkirnima prostoroma, za hišo se razprostira urejen  vrt, porasel  z okrasnim rastlinjem. Razporeditev prostorov: V pritličju je glavni vhod, utilitty s predsobo, stopnišče,WC, odprt dnevno bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo od koder je izhod na 10 m2 veliko teraso (električna tenda) in naprej na vrt. V nadstropju so tri spalnice, od tega sta dve ločeni s predprostorom in s svojo kopalnico z WC ( kopalna masažna kad), izhod na balkon; v mansardi je velik odprt  studio z veliko svetlobe in s svojo kopalnico z WC (kopalna kad ). V kletnem prostoru (100 m2) je garaža za dva avtomobila (dvižna el.vrata), kurilnica (peč na olje), shramba z izhodom na vrt, pralnica z WC in banjo. Po tleh je povsod kvaliteten parket, stopnice so lesene,  v kopalnicah keram.ploščice. Ogrevanje je  CK na olje (možnost priključitve na plin s priključkom ob hiši ), 3 x klimat. aircond. + ogrevanje,  v kopalnicah je talno gretje, okna so opremljena z električnimi protivlomnimi senčili in komarniki, na terasi je električna tenda. Vsa oprema in pohištvo je v ceni. Vabljeni na ogled !  

Velikost: 250m2
Parcela: 200m2
Zgrajena: 2001

Cena: 300.000,00 €3-sobno Stanovanje (Zapuže)

3-sobno Stanovanje (Zapuže - Zapuže)

Prodaja

Razporeditev prostorov: Predsoba - hodnik, prostorna kopalnica z WC ( tuš kabina, bide ) ,ki ima okno, dve spalnici, dnevni prostor z izhodom na povečan balkon (cca 8 m2) in kuhinja z jedilnim delom, ki jo je možno z manjšo predelavo povezati z dnevnim prostorom. Stanovanju pripada še shramba v kleti ( 5,60 m2 ). Ogrevanje je  s CK  s števci porabe,priključki so vsi. Stanovanje je bilo postopno v celoti obnovljeno ( nova okna,vrata,kopalnica z vodnimi instalacijami,talne obloge in balkon ). Vabljeni na ogled !

Velikost: 72,4m2
Zgrajeno: 1980
Obnovljeno: 2014

Cena: 119.000,00 €3,5-sobno Stanovanje (Planina 3)

3,5-sobno Stanovanje (Planina 3 - korak do mesta in narave)

Prodaja

Stanovanje  se nahaja v 1.nadstr. nizkega stanovanjskega objekta, na katerem je že menjana streha.Parkirišče je pred blokom , je pa tudi možno parkiranje v pokritem  parkirišču v bližini.Na drugi strani bloka je  večja  zelenica z ograjenimi otroškimi igrali in igriščem.  Razporeditev prostorov: Od vhoda se razprostira  hodnik od koder vodijo vrata v WC, kopalnico s tuš kabino, shrambo, spalnico in dve manjši sobi, prehodni hodnik vodi do velikega nepredeljenega bivalnega dela s kuhinjo , jedilnico in dnevno sobo. V kletnih prostorih je velika shramba (6,5 m2). V stanovanju je bila že menjana kopalnica z instalacijami, okna (PVC), kuhinja in obnovljeni parketi. Stanovanje je lepo in vredno nakupa! Možna je tudi menjava z doplačilom za manjše (dvosobno ) stanovanje na Planini. Vabljeni na ogled!

Velikost: 81,5m2
Zgrajeno: 1988
Obnovljeno: 2012

Cena: 117.000,00 €
Znižana cena: 113.000,00 €3-sobno Stanovanje (Dovje)

3-sobno Stanovanje (Dovje - Dovje)

Prodaja

Stanovanje je osončeno preko celega dne, kar je prednost pri nizkih stroških ogrevanja. Ogrevanje je s CK na (ELKO) ekstra lahko kurilno olje in klimo. Možno je tudi ogrevanje na trda goriva. V stanovanju so vsi priključki (telefon, kabelska TV, internet). Razporeditev prostorov: Predsoba, kuhinja, kopalnica (s talnim tušem), bidejem, pisoarjem in talnim gretjem), spalnica, dnevna soba, jedilnica z izhodom na balkon, otroška soba in hodnik. Stanovanju pripada še shramba, klet (22 m2) in garaža. Okrog hiše je cca 40 m2 ohišnice. Vsa oprema in pohištvo ostane. Obnovitvena dela stanovanja so potekala postopno: - v letu 2009 - menjava oken - v letu 2010 - nova fasada z 10 cm izolacijo - v letu 2011 - nova kopalnica. Lokacija stanovanja z neposredno bližino smučišč (Kranjska Gora je oddaljena 10 minut) in Julijcev ( do dolina Vrat je 10 km), je odlična za vse ljubitelje narave in športa. Vabljeni na ogled !      

Velikost: 65m2
Parcela: 40m2
Zgrajeno: 1965
Obnovljeno: 2011

Cena: 105.000,00 €Dvostanovanjska Hiša (Kranj)

Dvostanovanjska Hiša (Kranj - Orehek)

Prodaja

V kletnem prostoru sta dve shrambi in kurilnica s pečjo  za CK (na olje in na trda goriva);gretje je ločeno po etažah. V prvem nadstropju je 100 m2 veliko trisobno stanovanje s kuhinjo,kopalnico z WC,tri sobe,hodnik , V mansardi je 73 m2 veliko trisobno stanovanje s hodnikom,kopalnico z WC,kuhinjo z dnevno sobo,dvema spalnicama in kabinetom. Pred hišo je dvorišče in lesena lopa z dvema garažama. Leta 1988 je bila obnovljena fasada inokna,leta 1992 peč na olje,leta 2004 deln oobnovljena mansarda. možnosti nakupa: - obe etaži - vsako etažo posebej - možen je tudi najem. Vabljeni na ogled !  

Velikost: 173m2
Parcela: 250m2
Zgrajena: 1940
Obnovljena: 1988

Cena: 150.000,00 €