Nepremičnine

2-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Radovljica)

2-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Radovljica - Prešernova ulica)

Prodaja

Razporeditev prostorov: Vhod v stanovanje skozi ločen hodnik z dvemi stanovanji,predsoba,kopalnica z WC (okno),otroška soba,dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico,spalnica,shramba v kleti ,poleg je tudi skupna sušilnica. Ogrevanje je s CK (plin),priključki so vsi,nizki mesečni stroški. Po tleh je položen parket,pluta in ploščice.Vse pohištvo lahko ostane. Blok je miren ,urejen,z dovolj parkirnih mest na obeh straneh stavbe. Možnost je tudi menjava s stanovanjem v Ljubljani. Vabljeni na ogled prijetnega in lepo ohranjenega stanovanja.  

Velikost: 54,10m2
Zgrajena leta: 1995

Cena: 82.300,00 €2-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Škofja Loka)

2-sobno Izberite vrsto nepremičnine (Škofja Loka - Partizanska ulica)

Prodaja

Obnovljeno stanovanje(kopalnica,okna,)s predsobo ,kopalnico z WC,spalnico in dnevno sobo z izhodom na balkon,shramba v kleti. Stanovanje je v urejenem bloku z novo fasado in obnovljenima dvigaloma.Pred stavbo je dovolj parkirnih mest ,poleg je otroško igrišče .Bližina starega mestnega jedra in vse infrastrukture. Vabljeni !  

Velikost: 48m2
Zgrajena leta: 1971
Obnovljeno: 2012

Cena: 83.000,00 €Samostojna Hiša (Žirovnica)

Samostojna Hiša (Žirovnica - Žirovnica)

Prodaja

Hiša je bila postopoma v celoti obnovljena :obe kopalnici,kuhinja,okna,vrata,streha in fasada. Razpored prostorov: V kletnih prostorih je garaža z izhodom v shrambo,večjo sobo in kurilnico s pralnico. V visokem pritličju je dvosobno stanovanje s predsobo,kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo s kaminom in z izhodom na udobno teraso,spalnico ter kopalnico (tuš kabina) z WC. V zgornjem nadstropju so tri spalnice in kabinet ,kopalnica (banja) z WC,balkon. Podstreha je neizdelana (po tleh je izolirana ). Ogrevanje je na CK s priključitvijo na plinsko omrežje in na trda goriva (kamin v dnevni sobi). Priključki so vsi. Pred hišo je zelenica,za njo pa velik vrt. Vsa potrebna infrastruktura je v samem kraju;veliko možnosti za sprehode ali pohode po bližnji okolici in za vzpone na bližnje vrhove.Bližina Bleda ,golf igrišča,AC . Vabljeni na ogled prijetne nepremičnine!  

Velikost: 140m2
Parcela: 753m2
Zgrajena leta: 1976
Obnovljena: 2011

Cena: 180.000,00 €Ostalo Hiša (Gozd Martuljek)

Ostalo Hiša (Gozd Martuljek - Gozd Martuljek ,mirna lokacija)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V prvi etaži je kuhinja,WC,soba z izhodom na vrt,pralnica,kurilnica ,shramba; v drugi etaži je dvosobno stanovanje s predsobo,dnevno sobo,spalnico ,WC,kopalnico in balkonom, v tretji etaži je trosobno stanovanje s predsobo,spalnico ,kabinetom ,kopalnico,dnevno sobo in balkonom, v prizidku z ločenim vhodom sta dve garsonjeri po cca 25 m2.(spodnja ima tudi izhod v atrij. Garsonjeri je možno predelati v samostojno stanovanjsko enoto (duplex). Ogrevanje je s CK na olje in kamin ,ter peči na trda goriva.Priključki so vsi.Garsonjeri imata ločen odštevalni števec. Oprema in pohištvo  lahko ostane. Poudarek te nepremičnine je odlična lokacija in dobra naložba ! Cena za celotno nepremičnino je 230.000,00 €  in 100.000 € za prizidek z garsonjerama. Vabljeni na ogled !

Velikost: 240m2
Parcela: 540m2
Zgrajena leta: 1990

Cena: 230,00 €2-sobno Stanovanje (Kranj)

2-sobno Stanovanje (Kranj - center mesta)

Oddaja

Razporeditev prostorov: funkcionalen hodnik ,kopalnica,dnevna soba,spalnica,kuhinja s shrambo,souporaba prostora za kolesa in kotlovnice.CK je na olje. Stanovanje je obnovljeno,opremljeno z vsemi priključki.Hišni ljubljenči niso zaželjeni. Pogoj najema: plačilo najemnine in dve varščini pred vselitvijo.Mesečne stroške plača najemnik po porabi .Najemna pogodba  je za eno leto z možnostjo podaljšanja. Lokacija je izjemna - poleg mestnega jedra,šole,vrtca,doma za ostarele,nakupovalnega centra in AC priključka. 1,5 najemnine pripada agenciji. Vabljeni!

Velikost: 74m2
Zgrajena leta: 1941
Obnovljeno: 2007

Mesečna najemnina: 370,00 €