Nepremičnine

Samostojna Hiša (Stražišče)

Samostojna Hiša (Stražišče - strnjeno naselje novejših hiš)

Prodaja

Stanovanjska hiša ima poleg nadstrešek za avto,ki je zgoraj urejen v prostorno teraso.Zadaj se razprostira atrij. Hiša je klimatizirana,opremljena je z antipožarnim in proti vlomnim alarmnim sistemom (okolica je pod videonadzorom).  Zidana hiša,kvalitetne gradnje,je zaradi velikosti oken svetla,prijetna za bivanje,z varčno porabo toplotne energije.Ogrevanje je  CK z mestnim zemeljskim plinom ,priključki so vsi (T 2);talne obloge so ploščice,bambusov parket in laminat v spalnicah. Vsa oprema in pohištvo lahko ostane novemu lastniku. Razpored prostorov: Za vhodom je predprostor,WC,prostoren hodnik ,odprt tloris z dnevno bivalnim delom :kuhinja z jedilnico in ločeno shrambo,dnevno sobo z izhodom v atrij. V mansardi je utility,hodnik,spalnica,dve otroški sobi,kopalnica,izhod na veliko teraso. V neposredni bližini je šola,vrtec,trgovine,zdravstveni dom,pošta Način prodaje:možen je tudi najem z odkupom,oziroma v ceno vzamemo tudi stanovanje (po možnosti z atrijem). Vabljeni na ogled !

Velikost: 145m2
Parcela: 202m2
Zgrajena: 2010

Cena: 240.000,00 €Dvostanovanjska Hiša (Struževo)

Dvostanovanjska Hiša (Struževo - Struževo)

Prodaja

Razporeditev prostorov: v 1.nadstropju:vhod s prostorno predsobo,prvo spalnico z izhodom na teraso,novo kopalnico z WC,drugo spalnico z izhodom na teraso in otroško sobo. Stopnišče vodi do medetaže kjer je prijeten ,velik dnevno bivalni del s kuhinjo (izdelana po meri) in jedilnim delom ter dnevno sobo z izhodom na balkon in s kopalnico z WC. na vrhu stopnišča,ki vodi na še neizdelano podstreho (položeni so estrihi),jeurejen likalni kotiček. Hiši pripada še del vrta in pripadajoče zemljišče ob stavbi,garaža in dva parkirna prostora. Ogrevanje je :CK na olje ali na trda goriva,možnost tudi priključitve na plinsko omrežje. Priključki so vsi (optični kabel). Vsa potrebna infrastruktura je v bližini. Vabljeni na ogled!  

Velikost: 170m2
Zgrajena: 1961
Obnovljena: 2005

Cena: 150.000,00 €Samostojna Hiša (Begunje)

Samostojna Hiša (Begunje - sredi vasi)

Prodaja

Razporeditev : V spodnjem delu je kuhinja z jedilnico,WC,kopalnica in dnevna soba ,v nadstropju sta dve spalnici in terasa na S strani z lepim razgledom . Možna je dograditi še en prostor cca.20 m2 in nadgraditi teraso. V večini menjana vsa okna,stanovanje je opremljeno,priključki so vsi,ogrevanje je na elektriko. Hiša je locirana v mirnem delu vasi v bližini potoka in je takoj vseljiva V bližini je Bled,Radovljica,AC priključek. Vabljeni na ogled !  

Velikost: 73m2
Parcela: 260m2
Zgrajena: 1950
Obnovljena: 2012

Cena: 65.000,00 €2-sobno Stanovanje (Škofja Loka)

2-sobno Stanovanje (Škofja Loka - Kamnitnik,v naselju novejših modernih blokov)

Prodaja

Stanovanje je premišljeno opremljeno s kakovostim ,po meri narejenim pohištvom ,kuhinjo ter aparati višjega cenovnega razreda.Stavba je klasično grajena in odlično izolirana.Okna v stanovanju so francoska  ( od stropa do tal) in zagotavljajo veliko svetlobe .Stanovanje je v odličnem stanju in brezhibno vzdrževano. Razporeditev prostorov: predsoba z vgradno garderobno omaro,kopalnica z WC in  kadjo,spalnica z izhodom na atrij,velik dnevno-bivalni del s kuhinjo,jedilnico in dnevno sobo z izhodom na velik ograjen atrij(cca.27 m2) s tendo.V kletnih prostorih je shramba in garaža z lastniškim parkirnim mestom ter skupna kolesarnica.Pred stavbo je dovolj parkirnih mest ,poleg je tudi ograjeno otroško igrišče. Način ogrevanja je z lastno plinsko pečjo,priključki so vsi, samostojni  števci. V ceni je že všeta kuhinja in vgradne omare v predsobi,kopalnici in spalnici. Stanovanje je vpisano v ZK,vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled!  

Velikost: 91m2
Zgrajeno: 2007

Cena: 125.000,00 €Samostojna Hiša (Gozd Martuljek)

Samostojna Hiša (Gozd Martuljek - naselje vikendov)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V spodnji etaži je garaža,WC,kurilnica (peč na olje in panterm,sanitarna voda je ogrevana s sončnimi kolektorji),soba,shramba -klet,drvarnica; v pritličju je predsoba,,hodnik,kopalnica -banja in WC ,kuhinja z jedilnico in dnevna soba (kamin) z izhodom na dve tarasi od koder je čudovit razgled na Špikovo skupino , zgoraj je hodnik,WC s tušem,dve spalnici in kabinet ,balkon (pogled na Špikovo skupino). Priključki so vsi. Hiša je zelo dobro vzdrževana , umeščena je sredi zelenja v mirnem okolju vikendov in je orientirana na J-Z stran z veliko sonca. Okrog poslopja je velik vrt s sadovnjakom in gospodarsko poslopje. Sama lokacija nudi kar največ užitkov v neokrnjeni naravi v Triglavskem narodnem parku,kolesarjenje,hribolazenje,pohode,smučanje,gobarjenje V neposredni bližini je Kranjska gora,Italija,Avstrija Vabljeni na ogled !  

Velikost: 125m2
Parcela: 1400m2
Leto izgradnje: 1978

Cena: 199.000,00 €