Nepremičnine

1-sobno Stanovanje (Škofja Loka)

1-sobno Stanovanje (Škofja Loka - Partizanska cesta)

Prodaja

Razporeditev: Predsoba,kopalnica z WC, kuhinja z jedilnico,dnevna soba z ločenim spalnim kotičkom in izhodom  na delno zastekljen balkon ( 3,70 m2) .Stanovanju pripada še shramba v kleti (1,70 m2 ). V stanovanju so nova trislojna okna in nova vrata (2010 ), zaradi česar so tudi nizki mesečni stroški. Pohištvo in oprema lahko ostane. Priključki so vsi (optika). Vabljeni na ogled in nakup !    

Velikost: 37,4m2
Zgrajeno: 1973
Obnovljeno: 2013

Cena: 85.000,00 €3-sobno Stanovanje (Bohinjska Bistrica)

3-sobno Stanovanje (Bohinjska Bistrica - center naselja)

Prodaja

V stanovanju so nova  trislojna okna, v kopalnici na novo položene instalacije, ostalo je v prvotnem stanju. Razporeditev prostorov: Predsoba, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na zastekljen balkon , ki je večiji del dneva osončen, dve spalnici in shramba v kleti. Skupna je še kolesarnica in sušilnica na vrhu bloka. Parkirišče je zagotovljeno pred blokom. Ogrevanje je s CK (izredno nizki mesečni stroški ), priključki so vsi. Vsa oprema in pohištvo lahko ostanejo. Lokacija zagotavlja bližino trgovine, pošte,banke,šole,vrtca, bližino Bohinjskega jezera, Vogla ... Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 65m2
Zgrajeno: 1976
Obnovljeno: 2017

Cena: 100.000,00 €Vrstna Hiša (Lesce)

Vrstna Hiša (Lesce - mirno naselje enodružinskih hiš)

Prodaja

Hiša je bila v letu 2006 v celoti  obnovljena  z dograjenim mansardnim delom kjer se nahajata spalnici in kopalnica. Sicer so bili menjani tlaki ,okna,vrata, vse instalacije,dodatna izolacija ,CK (peč na olje ), možnost priključitve na  plin, saj  je priključek  že ob hiši. Razporeditev prostorov: Predsoba, kurilnica- shramba, WC,odprt bivalni del skuhinjo, jedilnico in dnevna sobo(kamin na trda goriva) z izhodom v atrij. V mansardi sta dve spalnici in velika kopalnica s tuš kabino in banjo. V kleti je manjsa shramba. Priključki so vsi, pred hišo sta dva parkirna mesta. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini (šola,vrtec,trgovina,avtobusna postaja, par minut do avtoceste ), lepa peš pot do Bleda... Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 95m2
Parcela: 117m2
Zgrajena: 1950
Obnovljena: 2006

Cena: 135.000,00 €Dvostanovanjska Hiša (Drulovka)

Dvostanovanjska Hiša (Drulovka - Drulovka)

Prodaja

V hiši sta dva ločena stanovanja z enim vhodom in z identično razporeditvijo. Ogrevanje je s CK (kombinirana peč na olje- trda goriva),možnost priključitve na plin ,saj je priključek že ob hiši. Priključki so vsi. Razporeditev: hiša je v celoti podkletena ,vendar ni  dokončno izdelana .(shramba,drvarnica,kurilnica,delavnica, prostor za garažo ), V pritljičju je skupni vhod- z enim stanovanjem v pritličju in drugim- identičnim  v mansardi. Razporeditev: Predsoba, odkoder vodita dva pravokotna hodnika v bivalne prostore: štiri spalnice, WC, kopalnica, kuhinja s shrambo, jedilnica in dnevna soba ( s kaminom),ki imata obe izhod na teraso in naprej na vrt. Pohištvo v stanovanju lahko ostane.  Okrog hiše je zelenica in vrt,ki jo obkrožajo ciprese ,ki zagotavljajo zasebnost. Pred hišo so vsaj tri parkirna mesta. Lokacija hiše zagotavlja vso potrebno infrastrukturo (trgovina,pošta,banka,šola,vrtec) in veliko sprehajalnih poti v okolici. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 357m2
Parcela: 161m2
Zgrajena: 1992

Cena: 250.000,00 €4-sobno Stanovanje (Moste)

4-sobno Stanovanje (Moste - Moste)

Prodaja

Stanovanje se nahaja v starejši , večkrat obnovljeni stavbi; leta 2006 ojačana streha,izdelava zunajih stopnic,ki vodijo do stanovanja,v lanskem letu priključitev na javno  kanalizacijo in nove elektro instalacije.Potrebna je še obnovitev fasade. Stanovanje je bilo v letu 2007 obnovljeno ( nova razporeditev prostorov, novi tlaki ,instalacije, kopalnica, kuhinja, delno nova trislojna okna, talno gretje v kopalnici in kuhinji, nova peč na drva s 1000 l zalogovnikom in kaminom v dnevni sobi.V kurilnici je tudi z vsemi priključki napeljan zemeljski plin. Razporeditev bivalnih prostorov: Utility s hodnikom iz katerega so vhodi v tri velike spalnice in prostorno kopalnico z WC,ki ima okno in kopalno masažno  kad .poleg je kurilnica.Dnevno bivalni del je razdeljen v veliko kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na velik balkon,ki je povezan  tudi  s  spalnico in meri 12,5 m2.Shramba v izmeri 3,36 m2 je v pritličju stavbe.Stanovanju pripada še parkirno mesto za en avto v garažni nadstrešnici  pred hišo. Lokacija je zanimiva, z vso potrebno infrastrukturo v bližini. Možnost  izletov po okolici, kolesarjenja, pohodništva po bližnjih hribih ,bližina Bleda in AC obroča. Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 121,35m2
Zgrajena: 1900
Obnovljeno: 2007

Cena: 117.000,00 €