Nepremičnine

Zazidljiva Posest (Stanežiče-Medno-Seničica)

Zazidljiva Posest (Stanežiče-Medno-Seničica)

Prodaja

Med naseljema Medno in Seničica, ob stari cesti proti Ljubljani prodamo parcelo primerno za gradnjo stanovanjske hiše. Parcela leži ob občinski meji z MOL, na teritoriju občine Medvode, upravna enota Ljubljana. Parcela je pravilne oblike, teren skorajda popolnoma raven, trenutno v naravi travnik. Dostop zagotovljen po poti, ki bo speljana od občinske ceste. Lokacija predstavlja kombinacijo mirnega in zelenega okolja, z gozdom v bližini in odličnega izhodišča za dostop do Ljubljane ali Medvod. Trgovski center, osnovna šola v dober kilometer oddaljenem južnem delu Medvod, ostala javna infrastruktura malenkost dalje v centru mesta. Je tudi odlično izhodišče za rekreacijo in izlete v naravo. Posest je zemljiškoknjižno urejena, kupcu bo predana brez bremen. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna). Nakup preko naše agencije vam zagotavlja varnost pri prenosu lastništva, v ceno provizije pa so razen bančnih, vključeni tudi vsi stroški prenosa!

Parcela: 713m2

Cena: 230,00 €/m24-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju)

4-sobno Stanovanje (Kranj-na obrobju)

Prodaja

Na obrobju Kranja, 1,5 km od središča, prodamo trosobno stanovanje v pritličju dvostanovanjske hiše. Pripada mu velik vrt s sadnim drevjem in velika pokrita terasa. Orientirano je proti vzhodu in jugu, s svetlim bivalnim delom in dobro osončenostjo. Lokacija hiše je ob robu naselja, meji na nezazidljivo področje, kar zagotavlja mirno bivanje in neposredno povezanost z naravnim okoljem, a vendarle le 20min hoje ali 5min vožnje do strogega središča mesta. Veliko možnosti za rekreacijo, v bližini otroško igrišče, v naselju manjša trgovina, 3 min vožnje do trgovskega centra. Stanovanje obsega bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, poleg tega še predprostor, otroška soba, spalnica, kopalnica s kadjo in tuš kabino ter shramba. Poslovni del pritličja je povezan s stanovanjem, možno ga je uporabljati ločeno za mirno poslovno dejavnost ali ga združiti s stanovanjem in tako pridobiti dve sobi. Stanovanju pripadajo tri parkirna mesta, od tega dva pod nadstreškom, s streho tudi nad prehodom do stanovanja! Ogrevanje s centralno kurjavo - etažno plinsko pečjo z nizkimi stroški obratovanja. Ločeni števci za plin in električno energijo.   Vzpostavljena je etažna lastnina, vpisano v zemljiško knjigo, nepremičnina bo predana kupcu brez bremen. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna). Nakup preko naše agencije vam zagotavlja varnost pri prenosu lastništva, v ceno provizije pa so razen bančnih, vključeni tudi vsi stroški prenosa!

Velikost: 114m2
Parcela: 300m2
Zgrajeno: 1997

Cena: 210.000,00 €Zazidljiva posest z gradbenim dov. (Kamnik-Šmartno)

Zazidljiva posest z gradbenim dov. (Kamnik-Šmartno)

Prodaja

V okolici Kamnika, v kraju Šmartno v Tuhinju prodamo zazidljivo posest z veljavnim gradbenim dovoljenjem za gradnjo dvoetažne enostanovanjske hiše s štirimi spalnicami in dvema kopalnicama. Vsi priključki na ali ob posesti. Dostop neposredno iz asfaltirane lokalne ceste. Parcela je dobro osončena, odprta na južno stran, z razgledom na zeleno hribovito gozdno okolico. Sicer je locirana v središču kraja, v neposredni bližini je avtobusna postaja z dobrimi povezavami do Kamnika, osnovna šola je oddaljena 300m. Razdalja do centra Kamnika znaša 10km. Zemljiškoknjižno urejena, brez bremen! Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).

Parcela: 788m2

Cena: 85,00 €/m21-sobno Varovano stanovanje (Mekinje)

1-sobno Varovano stanovanje (Mekinje)

Prodaja

V naselju manjših večstanovanjskih stavb z varovanimi stanovanji ob domu upokojencev prodamo enosobno stanovanje z balkonom. Nahaja se v prvem nadstropju objekta z devetimi stanovanji, dostopno z velikim dvigalom ali preko širokega stopnišča. Stavba ima upravnika, je novejša, dobro izolirana, posledično ima nizke stroške obratovanja. Premišljeno je na eni strani umeščena v zeleno okolje, po drugi strani pa dodatno prednost predstavlja bližina doma upokojencev. Ta zagotavlja tudi vse potrebne storitve za bivanje starejših (prehrana, nega…). Stanovanje je popolnoma opremljeno, in se tako tudi prodaja. Vgrajena je oprema, ki dodatno olajša bivanje (tenda na balkonu, komarniki na vseh oknih, žaluzije z elektro pogonom, tuš kabina brez roba…). Pripada mu lastniško parkirno mesto nekaj deset metrov od stavbe, na parkirišču vedno dovolj prostora tudi za obiskovalce. Stanovanja predstavlja priložnost kot investicija za prihodnost. Trenutno je v njem najemnik, ki po nakupu ostane v stanovanju proti plačilu mesečne najemnine. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna). Nakup preko naše agencije vam zagotavlja varnost pri prenosu lastništva, v ceno provizije pa so razen bančnih, vključeni tudi vsi stroški prenosa!

Velikost: 35m2
Zgrajeno: 2010

Cena: 97.000,00 €Zazidljiva Posest (Dol pri Ljubljani, Podgora)

Zazidljiva Posest (Dol pri Ljubljani, Podgora)

Prodaja

V občini Dol pri Ljubljani, v naselju Podgora prodamo večjo parcelo za gradnjo enostanovanjske ali dvostanovanjske hiše ali dvojčka. Dostop urejen po javni cesti neposredno do parcele, priključki na ali ob parceli. Parcela je pravilne pravokotne oblike, trenutno v naravi travnik, orientirano in odprto proti južni in zahodni strani. Lokacija parcele omogoča hiter dostop do Ljubljane, po drugi strani pa pobeg v 50m oddaljen gozd s potmi naokoli rekreacijskega centra Korant. Od centra občine z infrastrukturnimi objekti je posest oddaljena 1,5 km. Kupcu bo nepremičnina predana brez bremen, zemljiškoknjižno urejena. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).

Velikost: 920m2

Cena: 120,00 €/m2