Nepremičnine

Vrstna Hiša (Golnik)

Vrstna Hiša (Golnik - na koncu naselja)

Prodaja

Hiša  je zadnja v nizu vrstnih hiš na manjšem hribčku na koncu vasi.Vsebuje klet,prvo in drugo etažo.Tloris etaže je 142 m2. V kleti je garaža,pralnica s kurilnico ,večnamenski prostor (fitnes ) in vinska klet. V prvi etaži se nahajajo bivalni prostori s kuhinjo ,jedilnico z izhodom na teraso in naprej na vrt, veliko dnevno sobo s kaminom,tremi spanicami ,kopalnico z WC (parna tuš kabina in kad),in dodatnim WC,shrambo in garderobo.Na terasi je pergola z vinsko trto. Mansarda je neizdelana z razpeljanimi inštalacijami (primerno za samostojno stanovanje). Ogrevanje je talno.Priključki so vsi. Hiša je v mirnem naselju ,obkrožena z veliko zelenja in svežega zraka. Vsa pomembna  infrastruktura je v bližini.AC obroč je oddaljen 7 min. Vabljeni na ogled !  

Velikost: 426m2
Parcela: 3424m2
Zgrajena leta: 1988

Cena: 250.000,00 €Garsonjera Stanovanje ()

Garsonjera Stanovanje ( - Poleg letnega kopališča)

Prodaja

Stanovanje vsebuje predsobo ,kopalnico z WC in bivalno -spalni del in ločeno  kuhinjo.Shramba (5,4 m2)je v kletnih prostorih.Pred blokom je parkirno mesto. Vsa infrastruktura je blizu (,center mesta,AC obroč,veliko sprehajalnih poti,igrišče,kopališče,stadion ). Vabljeni na ogled!  

Velikost: 33m2
Zgrajena leta: 1962
Obnovljeno: 2011

Cena: 55.000,00 €Garsonjera Izberite vrsto nepremičnine (Planina jug)

Garsonjera Izberite vrsto nepremičnine (Planina jug - ul.Angelce Hlebce)

Prodaja

Razporeditev: Kljub majhni površini ima to stanovanje vse kar potrebujete:indukcijski štedilnik,pečica,hladilnik,pomivalni,pralni in sušilni stroj,Zaradi izredno funkcionalne opreme deluje komfortno in svetlo. Predsoba z vgradno omaro na eni strani in predelno steno na drugi strani ,prostorna kopalnica z WC in tuš kabinoter pralnim strojem, spalno bivalni del s kuhinjo ,jedilnim delom in spalnico. Stanovanje je opremljeno s kakovostnimi materiali (-po meri ),po tleh je položen kvaliteten parket in ploščice v kopalnici. Ogrevanje je CK na plin v kombinaciji s sončnimi kolektorji (za ogrevanje sanitarne vode);z lastnimi števci za odčitavanje porabe energije in vode.Nizki mesečni strošk.(strošek ogrevanja v zimskih dneh  do 20 €). Priključki so vsi(optika T-2),video domofon .V kleti je še shramba.Možnost dokupa parkirnega mesta v podzemni garaži(8.000 €),sicer pa je tudi dovolj parkirnih mest pred stavbo. Na vrhu stavbe je tudi velika terasa,ki jo je možno uporabljati. V bližini je vsa potrebna infrastruktura ( šola,vrtec,pošta,banka,trgovski center ,lekarna, )mestno jedro,AC obroč,veliko sprehajalnih poti Vabljeni na ogled !  

Velikost: 27,70m2
Zgrajena leta: 2009

Cena: 66.000,00 €3-sobno Stanovanje (Šenčur)

3-sobno Stanovanje (Šenčur - center vasi)

Prodaja

Razporeditev prostorov: predsoba,ki ima okno,kopalnica z WC (ni obnovljena),dnevno bivalni del zs kuhinjo ,jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon ,ki je orientiran v notranji atrij  hiše.(cca 10 m2)in dve spalnici.V Vkleti je shramba (cca 2,5 m2),Parkirišče je pred stavbo (13 parkirnih mest).Ogrevanje je na CK ,priključki so vsi,(T-2). V stanovanju je bila menjana streha,centralna kurjava,okna  in vrata ter nova kuhinja. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini stanovanja. Vabljeni na ogled !

Velikost: 88,10m2
Zgrajena leta: 1988
Obnovljeno: 2008

Cena: 115.000,00 €3-sobno Stanovanje (Britof)

3-sobno Stanovanje (Britof - Britof)

Prodaja

Razgibano ,svetlo stanovanje v lični ,pet- stanovanjski stavbi se nahaja v dveh nivojih: V spodnji etaži je predsoba,otroška soba,kopalnica (WC ,kopalna kad,bide),ki ima okno in prostoren dnevno -bivalni del s kuhinjo ,jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon ,odkoder je lep pogled na okoliške hribe.V zgornji etaži je še spalnica in kabinet.V stanovanju je tudi klima,ki deluje v obeh etažah.Po tleh je parket,vhodna vrata so proti vlomna. Stanovanju pripada še shramba v kleti (6,1 m2) z oknom in skupna kolesarnica.Pred objektom je lastniško parkirno mesto in dovolj dodatnih parkirišč. Mesečni stroški so nizki,ločeni so števci za vodo ,elektriko in ogrevanje. Vabljeni na ogled !  

Velikost: 71,43m2
Zgrajena leta: 2005

Cena: 112.900,00 €