Nepremičnine

2-sobno Stanovanje (Radovljica)

2-sobno Stanovanje (Radovljica - Gradnikova ulica)

Prodaja

Stanovanje je svetlo saj ima veliko oken in je orientirano na jug. Uporabna površina- 46 m2. V celoti obnovljeno (talne obloge, stropi, instalacije,kuhinja, kopalnica, okna,vrata ). Na stavbi je nova fasada . Razporeditev : Predsoba, kopalnica z WC in tuš kabino, spalnica,kuhinja z dnevnim prostorom, shramba poleg stanovanja in sušilnica v souporabi. Oprema in pohištvo po dogovoru lahko ostane. Priključki so vsi. Ogrevanje je daljinsko s CK . Nizki mesečni stroški. Stanovanje je primerno tudi za invalide ,saj ima dodaten ločen spodnji vhod s klančino. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 50,4m2
Zgrajeno: 1975
Obnovljeno: 2007

Cena: 75.600,00 €Garsonjera Stanovanje (Planina jug)

Garsonjera Stanovanje (Planina jug - za Qlandijo)

Prodaja

Stanovanje je v nadstandardno zgrajeni stavbi  z dvigalom. Posebnost je tudi možnost  ogrevanja sanitarne vode s solarnimi kolektorji. Sicer je ogrevanje daljinsko s CK -toplovod.Priključki so vsi. V garsonjeri je kuhinjska niša zamaknjena  od ostalega dnevno bivalnega dela v vogalni prostor z dodatnim izhodom na balkon. Kopalnica ima tuš kabino. Stanovanju v kleti pripada tudi shramba in lastniško parkirno mesto v spodnji etaži stavbe.Pred stavbo je dovolj prostih parkirnih mest in urejena okolica. Mikrolokacija je odlična,saj je v bližini vsa potrebna infrastruktura (šola,vrtec,igrala,nakupovalni center,sprehajalne poti,center  mesta, minuto do avtoceste ). Vsa oprema in pohištvo narejeno po meri ostane v stanovanju,ki je takoj vseljivo. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 36,54m2
Zgrajena: 2009

Cena: 83.000,00 €Dvojček Hiša (Begunje)

Dvojček Hiša (Begunje - Zgoša)

Prodaja

Družini prijazno naselje sestavljajo 4 enote dvojčkov, ki so južno orientirane in nudijo lepe razglede na okoliške hribe in gore.Okolica je mirna in zato še posebej primerna za mlade družine ali za starejše ljudi ,ki si želijo mir v  bližini Bleda in AC obroča. Vsaka stanovanjska enota bo imela velik vrt in lastno parkirišče. Stanovanjske enote bodo zgrajene do 5. gradbene faze .Izvedeni bodo torej estrihi,ometi,elektro in strojne instalacije. Prav tako je možna izvedba na ključ.DDV ni vključen v ceno . Vabljeni na ogled in nakup!

Velikost: 130m2
Parcela: 420m2
Zgrajeno: 2017

Cena: 169.500,00 €Zazidljiva Izberite vrsto nepremičnine (Ambrož pod Krvavcem)

Zazidljiva Izberite vrsto nepremičnine (Ambrož pod Krvavcem - naselje počitniških hiš)

Prodaja

1.176 m2, zazidljiva, Parcela leži na sončni lokaciji, ki je sicer na klancu, a je že zravnana. Okrog so zgrajeni vikendi. Do parcele je urejena as

Parcela: 1176m2

Cena: 60,00 €/m2Zazidljiva Posest (Brezje)

Zazidljiva Posest (Brezje - sončna z lepim razgledom)

Prodaja

 426 m2, zazidljiva, V novonastajajočem naselju enodružinskih hiš, z odprtim pogledom proti Triglavu, ravna parcela, vpisana v ZK, brez

Parcela: 426m2

Cena: 50.000,00 €