Nepremičnine

1-sobno Stanovanje (Kranj center)

1-sobno Stanovanje (Kranj center - staro mestno jedro)

Prodaja

Pred vhodom ,stanovanju pripada manjša pokrita niša. V stanovanju je v prvem delu odprt bivalni del z dnevnim prostorom in jedilnico, ki ga od kuhinje ločuje zanimiv šank. Za drsnimi vrati je manjša spalnica in naprej kopalnica z WC in tuš kabino. Ogrevanje v stanovanju je z IR paneli , ki so še posebej primerni za starejše hiše. Dodatno sta na voljo še dva varčna električna radiatorja.Stanovanju pripada še 12 m2 velika shramba, ki je pred stanovanjem. Vsa oprema s pohištvom je že všteta v ceni. Stanovanje je takoj vseljivo in še posebej primerno za osebe, ki si želijo nekoliko neobičajno nepremičnino ! Lokacija je v samem mestnem jedru ,v umetniški ulici. Vabljeni na ogled !

Velikost: 38m2
Zgrajeno: 1893
Obnovljeno: 2011

Cena: 55.000,00 €2-sobno Stanovanje (mestno jedro)

2-sobno Stanovanje (mestno jedro - Vodopivčeva ulica)

Prodaja

Na mirni lokaciji , na obrobju mestnega jedra  je stanovanje ,ki je bilo leta 2008 povsem  obnovljeno ,prav tako kot cela stavba (fasada , streha, okna, peč za CK, hodniki ). Razporeditev: Predsoba, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnico ,dnevna soba,spalnica in manjša shramba poleg  stanovanja. Balkona ni. Vsi priključki so ; elektrika, voda, plin imajo  vgrajene  lastnie  števce porabe. Skozi vrhnje  nadstropje je drugi izhod v  zgornje mestno jedro. V neposredni bližini je dovolj javnih parkirnim mest. Vsa infrastruktura je v bližini. Vabljeni na ogled!

Velikost: 60m2
Zgrajeno: 1925
Obnovljeno: 2008

Cena: 80.000,00 €Samostojna Hiša (Na robu naselja ,ob gozdu)

Samostojna Hiša (Na robu naselja ,ob gozdu - bližina Ljubljane,Kranja,letališča)

Prodaja

Klasično grajena hiša, ki je permanentno vzdrževana z obnovljeno fasado (l.1998), streho (l.2014), dimnikom ,ter novimi vgrajenimi vhodnimi in garažnimi vrati. Razporeditev prostorov: Hiša je lahko eno,dvo ali trostanovanjska (z izdelavo mansarde). V kletni etaži  je garaža, kurilnica,pralnica in delavnica; Stopnišče v hiši povezuje vse etaže z možnostjo dveh  povsem ločenih stanovanj z identično razporeditvijo: predsoba -hodnik, kopalnica z WC,  dve spalnici, kuhinja z jedilnico in  dnevna soba z izhodom na balkon. Ogrevanje s CK na trda goriva ali na olje. Za hišo je vrt, pred hišo pa dvorišče z urejenim dovozom v garažo. Nepremičnina je hitro vseljiva. Vabljeni na ogled in ugoden nakup!

Velikost: 161m2
Parcela: 396m2
Zgrajena: 1972
Obnovljena: 1998

Cena: 163.000,00 €4,5-sobno Stanovanje (Križe)

4,5-sobno Stanovanje (Križe - center vasi)

Prodaja

Stanovanje je v celoti obnovljeno in je orientirano na jug . Odlikujejo ga veliki, svetli prostori z veliko sonca, kar posledično pomeni tudi majhno  porabo toplotne energije in s tem nizke stroške ogrevanja. V neposredni bližini stanovanja se nahaja trgovina,pošta,vrtec,šola,športno igrišče,avtobusna postaja,gostilna ter veliko lepih sprehajalnih poti v okolici. Razporeditev prostorov: Ob vhodu je utilitty in poleg manjša shramba -kurilnica, predsoba, prostorna in lepo oblikovana kopalnica, jedilnica, kuhinja z dnevno  sobo, velika spalnica in tri otroške prostorne sobe. Ogrevanje je s CK- talno gretje na električno peč  in klimatska naprava (možnost ogrevanja tudi na trda goriva ). Stanovanje je bilo leta 2012 v celoti adaptirano(nove električne in vodovodne inštalacije, nova okna , vrata, podi, kopalnica, peč in klima od lanskega leta. Na stavbi je bila zamenjana in izolirana fasada. Vabljeni na ogled in nakup zares lepega stanovanja - UGODNO!

Velikost: 98m2
Zgrajeno: 1960
Obnovljeno: 2012

Cena: 105.000,00 €3-sobno Stanovanje (Drulovka)

3-sobno Stanovanje (Drulovka - Drulovka)

Prodaja

Prvotnemu stanovanju so lastniki s soglasjem ostalih stanovalcev  dogradili še zgornjo etažo,ki je prav tako lastniško urejena in vpisana v ZK. Stanovanje je  razen kopalnice ,v celoti obnovljeno .( tlaki ,okna,stene ).Na bloku je bila okt.2014 zamenjana streha. Razporeditev prostorov: V spodnji etaži (41 m2) je hodnik s predsobo,kopalnico z WC,prostoren odprt bivalni del s kuhinjo in  jedilnico ter dnevno sobo z  izhodom na velik balkon. Stopnice iz dnevne sobe vodijo v zgornjo etažo - mansardo (41 m2),kjer je galerija - otroška sobica in velika spalnica. Stanovanju pripadata še dva kletna prostora (12 m2) in souporaba kolesarnice ter sušilnice. Pred blokom je dovolj parkirnih mest. Ogrevanje je s CK na elektriko. Izjemno nizki mesečni stroški. Dobra lokacija z bližino gozda,kanjona Save- z veliko sprehajalniih poti ! Vredno ogleda in nakupa simpatičnega stanovanja!

Velikost: 94m2
Zgrajeno: 1989
Obnovljeno : 2012

Cena: 115.000,00 €
Znižana cena: 104.000,00 €