Nepremičnine

3-sobno Stanovanje (Bežigrad)

3-sobno Stanovanje (Bežigrad - Linhartova ulica)

Prodaja

LJ - Bežigrad, trisobno stanovanje, 75.40 m2 Prodamo svetlo trisobno stanovanje v 11. nadstropju stolpnice, ki se nahaja v prijetnem okolišu z veliko zelenimi površinami. V stolpnici sta dve dvigali, 3 kolesarnice v skupni uporabi in terasa s čudovitim razgledom na mesto. Površina in razporeditev prostorov Stanovanje obsega 75.40 m2 bivalne površine, dva kletna prostora v velikosti 3.90 m2 in manjši balkon v velikosti 1.40 m2. Na vhodu se nahajajo protivlomna vrata, skozi katera vstopimo v predsobo, od koder dostopamo v vse prostore: na desni strani je spalnica s tremi vgradnimi omarami, pred nami kopalnica s prostorno kopalno kadjo in 80 L bojlerjem, proti levi drsna vrata vodijo v kuhinjo, ki se nadaljuje v svetlo jedilnico. Na levi strani so vrata, ki vodijo v spalnico s tremi vgradnimi omarami in vrata, ki vodijo v dnevno sobo z vgradno omaro, od koder je možen izhod na balkon in v jedilnico. Okna gledajo na S in V, iz stanovanja je lep razgled na Ljubljano in Kamniško-Savinjske alpe. Oprema in prenova Stanovanje je lepo vzdrževano in sveže prebeljeno. V spalnicah, predsobi, dnevni sobi in jedilnici je bukov parket vzorca ribje kosti, ki je bil letos pobrušen in oljen. Pred 15 leti so bila zamenjana vsa okna in vrata, adaptirani sta bili kopalnica in kuhinja. Bojler je bil zamenjan l.2017, v stanovanju se nahajata tudi pralni in pomivalni stroj. Stanovanje se prodaja delno opremljeno - v stanovanju ostaneta kopalniška in kuhinjska oprema (Dan Kuchen), jedilna miza s stoli, omare v dnevni sobi in zakonska postelja. Objekt je lepo vzdrževan, v načrtu je tudi energetska obnova objekta. Lokacija V neposredni bližini je LPP postaja, trgovina z živili, lekarna, osnovna šola in vrtec, teniška in košarkarska igrišča, skate park, kolesarski in moto poligon. Pošta je 5 min hoje stran, glavna železniška in avtobusna postaja 15 min, staro mestno jedro je 20 min hoje stran.  Priključki in ostalo: Ogrevanje – centralno. Na vsakem radiatorju je avtomatski merilnik.  Elektrika - sodobna električna omarica. Internet - širokopasovni; optika. Nizki mesečni stroški. Parkirna mesta so v neposredni bližini stavbe. Vljudno vabljeni na ogled!    Pogoji nakupa: Kupec plača 2 % provizijo nepremičninski agenciji.

Velikost: 81m2
Zgrajeno: 1962
Obnovljeno: 2018

Cena: 225.000,00 €2,5-sobno Stanovanje (Dragomelj)

2,5-sobno Stanovanje (Dragomelj - Dragomelj)

Prodaja

Stanovanje ima 52 m2 uporabne površine,dodatno terasa 24 m2, klet, 5 m2, parkirišče 12,5 m2. V stavbi ni dvigala. Razporeditev: Predsoba z vgradno omaro, kuhinja s steklokeramičnim štedilnikom s pečico in pomivalnim strojem, odprt bivalni del z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso, kabinet, manjši hodnik z vgradno omaro, kopalnica z WC in kopalno kadjo, spalnica z vgradno omaro. Stanovanju pripada shramba v kleti in parkirno mesto v garaži pod blokom. V souporabi je še kolesarnica v pritličju bloka. Ogrevanje je s CK- radiatorsko, priključki so vsi ( T-2 ). Lokacija je izjemna, saj je v neposredni bližini šola, vrtec, igrišče, veliko sprehajalnih poti, možnost nakupa sveže zelenjave pri lokalnih pridelovalcih,  bližina Domžal in AC ter Ljubljane, povezava tudi s progo LPP. V ceni je zajeto že  parkirno  mesto v garaži, vse pohištvo in pripadajoča bela tehnika. Vabljeni na ogled in nakup!   Pogoj prodajalca pri nakupu : Kupec  plača 2 % provizijo nepremičninski agenciji !

Velikost: 81m2
Zgrajeno: 2005

Cena: 150.000,00 €/m22,5-sobno Stanovanje (Lom pod Storžičem)

2,5-sobno Stanovanje (Lom pod Storžičem)

Prodaja

Na stavbi je bila leta 2016 menjana streha, stanovanje pa  je bilo v letu 2017 v celoti obnovljeno. Razporeditev prostorov: Predsoba, kopalnica z WC, odprt dnevno bivalni del s kuhinjo ,jedilnico in dnevno sobo . Del prostora je pregrajenega za kabinet , poleg je spalnica. Bivalnega dela je 45,70 m2, Stanovanju pripada še shramba  in drvarnica v kleti. Na podstrehi je skupni prostor za sušenje perila. Ogrevanje stanovanja je z električnim radiatorji in s kaminom. Vsa oprema in pohištvo je že vračunano v ceni in ostane v stanovanju. Pred stavbo je dovolj parkirnih mest, dodatno je  tudi možnost obdelave vrta. Stavba ima upravnika, stanovalci zbirajo  tudi sredstva za rezervni sklad. Stanovanje odlikuje naravna okolica pod gorami in v Dolžanovi soteski . Do Tržiča je 6 km z urejenim avtobusnim prevozom za šolarje. Pogoji nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV. Vljudno vabljeni na ogled in nakup !  

Velikost: 56,4m2
Zgrajena: 1895
Obnovljeno: 2017

Cena: 55.000,00 €Zazidljiva Posest (Adergas)

Zazidljiva Posest (Adergas - na robu vasi)

Prodaja

 1.035 m2, zazidljiva, Parcela je na sončni lokaciji, v naklonu. Dovoljena gradnja družinske hiše- klasična gradnja. Vsi priključki

Velikost: 1037m2
Parcela: 1037m2

Cena: 110,00 €/m2Dvojček Hiša (Zabukovje)

Dvojček Hiša (Zabukovje - na koncu vasi)

Prodaja

Do nepremičnine vodi asfaltirana pot , zadnjih nekaj metrov je makedam. Hiša  ima svoje vodno zajetje, elektriko, greznico , satelitski internet.  Hiša ima klet, pritličje in mansardo. V kleti je kurilnica (peč na drva ali na pelete ali na olje), manjša delavnica in drvarnica; V pritličju je lahko samostojna stanovanjska enota ( hodnik- predsoba,spalnica, kopalnica z WC, kuhinja z jedilnico in dnevna soba. V mansardi so vsi priključki za  podobno samostojno stanovanjsko enoto ( trenutno sta dve spalnici, kabinet in kopalnica z WC. Na podstrehi je izdelan 9x4 m velik prostor . Na hiši je bila leta 1985 obnovljena streha, leta 2005 pa celotna obnova hiše (betonski podi, nova fasada, okna, vrata, kuhinja, parketi, kopalnice). Prodajalec pogojuje, da si posredniško provizijo v višini 4 % ,s kupcem razdelita vsak na polovico. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 280m2
Parcela: 300m2
Zgrajena: 1950
Obnovljena: 2005

Cena: 185.000,00 €