Nepremičnine

Zazidljiva Posest (Stanežiče-Medno-Seničica)

Zazidljiva Posest (Stanežiče-Medno-Seničica)

Prodaja

Med naseljema Medno in Seničica, ob stari cesti proti Ljubljani prodamo parcelo primerno za gradnjo stanovanjske hiše. Parcela leži ob občinski meji z MOL, na teritoriju občine Medvode, upravna enota Ljubljana. Parcela je pravilne oblike, teren skorajda popolnoma raven, trenutno v naravi travnik. Dostop zagotovljen po poti, ki bo speljana od občinske ceste. Lokacija predstavlja kombinacijo mirnega in zelenega okolja, z gozdom v bližini in odličnega izhodišča za dostop do Ljubljane ali Medvod. Trgovski center, osnovna šola v dober kilometer oddaljenem južnem delu Medvod, ostala javna infrastruktura malenkost dalje v centru mesta. Je tudi odlično izhodišče za rekreacijo in izlete v naravo. Posest je zemljiškoknjižno urejena, kupcu bo predana brez bremen. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna). Nakup preko naše agencije vam zagotavlja varnost pri prenosu lastništva, v ceno provizije pa so razen bančnih, vključeni tudi vsi stroški prenosa!

Parcela: 713m2

Cena: 230,00 €/m2Zazidljiva posest z gradbenim dov. (Kamnik-Šmartno)

Zazidljiva posest z gradbenim dov. (Kamnik-Šmartno)

Prodaja

V okolici Kamnika, v kraju Šmartno v Tuhinju prodamo zazidljivo posest z veljavnim gradbenim dovoljenjem za gradnjo dvoetažne enostanovanjske hiše s štirimi spalnicami in dvema kopalnicama. Vsi priključki na ali ob posesti. Dostop neposredno iz asfaltirane lokalne ceste. Parcela je dobro osončena, odprta na južno stran, z razgledom na zeleno hribovito gozdno okolico. Sicer je locirana v središču kraja, v neposredni bližini je avtobusna postaja z dobrimi povezavami do Kamnika, osnovna šola je oddaljena 300m. Razdalja do centra Kamnika znaša 10km. Zemljiškoknjižno urejena, brez bremen! Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).

Parcela: 788m2

Cena: 85,00 €/m2Zazidljiva Posest (Dol pri Ljubljani, Podgora)

Zazidljiva Posest (Dol pri Ljubljani, Podgora)

Prodaja

V občini Dol pri Ljubljani, v naselju Podgora prodamo večjo parcelo za gradnjo enostanovanjske ali dvostanovanjske hiše ali dvojčka. Dostop urejen po javni cesti neposredno do parcele, priključki na ali ob parceli. Parcela je pravilne pravokotne oblike, trenutno v naravi travnik, orientirano in odprto proti južni in zahodni strani. Lokacija parcele omogoča hiter dostop do Ljubljane, po drugi strani pa pobeg v 50m oddaljen gozd s potmi naokoli rekreacijskega centra Korant. Od centra občine z infrastrukturnimi objekti je posest oddaljena 1,5 km. Možnost nakupa dodatne zazidljive površine do skupaj 900 m2. Kupcu bo nepremičnina predana brez bremen, zemljiškoknjižno urejena. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).

Velikost: 600m2

Cena: 120,00 €/m2Zazidljiva Posest (Križe)

Zazidljiva Posest (Križe - sredi vasi)

Prodaja

Zemljišče je ravne oblike. Priključki :elektrika, voda, kanalizacija, telefon ( optika  kmalu), so ob  parcelah.    Velikosti  in cene posameznih parcel:  410 m2 in 414 m2 - po 120 € /m2 .  423 m2 in 444 m2 - po 130 € /m2 Do parcel je predvidena služnostna pot ,ki poteka iz glavne ceste. Odlična priložnost za investitorje ali nakup posameznih parcel ! Prodajalec ima s posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2% provizije. Pogoj prodajalca za kupca  pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2%. Kupec ob nakupu posredniku  plača 2% provizije. Vabljeni na ogled in nakup.  

Velikost: 4x 410 m2

Cena: 130,00 €/m2Apartma Stanovanje (Bohinjska Bistrica)

Apartma Stanovanje (Bohinjska Bistrica - Zoisova plana)

Prodaja

Naselje z nekaj  stavbami se nahaja v mirnem zelenem okolju z vso potrebno infrastrukturo v bližini. Samo naselje je urejeno z dovolj parkirnih mest pred blokom. Garsonjera v velikosti 30,1 m2 zajema predsobo z vgradno omaro, kopalnico z WC, ki ima okno, bivalni del s kuhinjo, jedilnim in spalnim delom z izhodom na prostoren in uporaben balkon v velikosti 5,50 m2. Stanovanju pripada shramba v kleti v velikosti 1,70 m2. V souporabi je še  kolesarnica. Priključki so vsi ( Telemach ), ogrevanje stanovanja je z IR paneli ( 3 ). Nizki mesečni  stroški. Pohištvo  in oprema lahko ostane  v stanovanju. Stanovanje je bilo v letu 2015 v celoti prenovljeno. Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti. Vabljeni na ogled in nakup.  

Velikost: 30,1m2
Zgrajena: 1986
Obnovljena: 2015

Cena: 80.000,00 €