Nepremičnine

Samostojna Hiša (Križna gora)

Samostojna Hiša (Križna gora - Križna gora)

Prodaja

Z velikim občutkom in ljubeznijo narejena replika stare kmečke hiše z gospodarskim poslopjem in dvoriščem je čudovito umeščena v naravno okolje s potokom na nasprotni strani . Hiša je opremljena avtentično,z mnogimi detajli , v duhu preteklega časa. Razporeditev v hiši: - kletni prostor: garaža,predprostor,soba,kurilnica, - v pritličju je veža,kopalnica z WC,kuhinja in kmečka hiša, - v mansardi je na galeriji odprt dnevni prostor, dve spalnici in WC. Za hišo je urejeno dvorišče s priročno shrambo in vrt. Ob hiši je brunarica -  gospodarsko poslopje (kujavn k) z drvarnico . Ogrevanje je s CK (peč je kombinirana na olje in na trda goriva),kmečka peč in s sončnimi kolektorju. Priključki so vsi ( elektrika,troprekatna greznica, naravni izvir vode). Oprema in pohištvo po dogovoru. Hiša je vestno oskrbovana in je primerna za takojšno vselitev. Še posebej primerna za vse ljubitelje in poznavalce  stare kulturne dediščine . IZJEMNA PRILOŽNOST ! Lokacija : 6 km iz Škofje Loke. Vabljeni na ogled!

Velikost: 173m2
Parcela: 652m2
Leto izgradnje: 1995

Cena: 160.000,00 €Samostojna Izberite vrsto nepremičnine (Dolžanova soteska)

Samostojna Izberite vrsto nepremičnine (Dolžanova soteska - Dolina)

Prodaja

Novejša hiša je dimenzije 8 x13 m. Razporeditev : v pritličju je 8x7 m velik prostor ,višine 3 m in je predviden za izvajanje komercialne dejavnosti, (zaključna gradbena dela še niso izvedena), v nadstropju je dokončano 3-sobno stanovanje in neizdelana  mansarda. Ogrevanje je možno z dvema kurilnima napravama : na trda goriva  ali  na kurilno olje. Priključki so vsi: elektrika,telefon, internet,vodovod Ostala objekta :(stara hiša dimenzije 8x 12 m , pokrit kozolec 12x 6 m ), sta potrebna temeljite obnove ali pa sta primerna za nadomestno gradnjo,saj sta na lepih lokacijah. - Opcija je tudi nakup samo nove hiše s cca. 1400 m2 zemlje .( zemljišče neposredno okrog hiše in trikotnik severno od hiše i zahodno/severno od dovozne ceste).  V  tem primeru je cena 155.000 eur.   Vabljeni na ogled !

Velikost: 156m2
Parcela: 5000m2
Leto izgradnje: 1999

Cena: 169.000,00 €3-sobno Stanovanje (Britof)

3-sobno Stanovanje (Britof - novi del naselja)

Prodaja

Na lepo oskrbovni hiši je bila zamenjana streha leta 2014. V stavbi , ki je zasnovana K/P/1/M, skozi skupni vhod vodi stopnišče do prvega nadstropja kjer je vhod v stanovanje in velik balkon. Sledi predsoba, WC, prostorna kopalnica z dvema oknoma, dve spalnici, velika kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na drug balkon.Ti prostori zajemajo 85 m2. Poleg tega pripada stanovanju še shramba v kleti, vrt ob hiši in dva tlakovana parkirna mesta pred hišo. Priključki so vsi (internet T-2, ločeni števci za elektriko, ogrevanje je skupno - CK na olje z možnostjo ureditve ogrevanja na trda goriva;  voda in smetarina se deli na tri dele ). Stanovanje je prostorno in funkcionalno razporejeno.Pohištvo in oprema je že v ceni . Vabljeni na ogled in  ugoden nakup.

Velikost: 95,75m2
Parcela: 160m2
Leto izgradnje: 1980
Leto obnove: 2014

Cena: 127.000,003-sobno Stanovanje (Planina 3, Primskovo)

3-sobno Stanovanje (Planina 3, Primskovo - Mirna lokacija)

Prodaja

Stanovanjska stavba je že obnovljena (lansko leto nova fasada, pred tem  menjana streha.Prav tako je obnovljeno tudi stanovanje (nova okna, tla, notranja preureditev). Samo sanitarije so v prvotnem stanju. Površina dela stavbe je 79,5 m2; od tega je uporabne površine stavbe 71,3 m2 in balkon 4,5 m2 ter  shramba v kleti 3 m2. Razporeditev prostorov: Predsoba, WC, kopalnica, dve spalnici in kabinet , ki je bil pregrajen iz  zelo velike dnevne sobe, priročna shramba, manjši hodnik z garderobno omaro, ki vodi v odprt dnevno bivalni del s kuhinjo , jedilnico in dnevno sobo  z izhodom na balkon , ki je na krajnih straneh zaprt  in od koder je lep razgled na okolico. Stanovanju pripada še shramba v kleti. Lokacija je odlična (bližina centra mesta, AC obroča, šole, vrtca, nakupovalnih centrov in veliko sprehajalnih poti). Vabljeni na ogled in nakup kvalitetne nepremičnine !

Velikost: 79,5m2
Leto izgradnje: 1986
Leto obnove: 2015

Cena: 125.000,00 €Vrstna Hiša (Črnuče)

Vrstna Hiša (Črnuče - Mirna lokacija)

Prodaja

Hiša se nahaja v mirnem naselju vrstnih hiš. Ima sončno lego in vse priključke. V bližini je vsa pomembna infrastruktura (LPP,  trgovina, vrtec, športni park in šola). Zgrajena je v štirih  etažah: K+P+1+M Razporeditev prostorov: Klet: garaža, priročna delavnica, shramba, večnamenski prostor; Pritličje: hodnik, utility, WC, odprt dnevno bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo (kamin ) z izhodom na teraso in naprej na vrt. V prvem nadstropju je hodnik, kopalnica z WC (tuš kabina in banja,okno), tri spalnice ,od tega dve z izhodom na balkon. Mansarda: samostojna bivalna enota z odprtim dnevno bivalnim delom,kopalnico z WC in dvema spalnicama. Ogrevanje je s CK na zemeljski plin, kamin. Pred hišo je nadstrešek za avto , daljinsko odpiranje garaže; za hišo je prijetno urejena terasa in vrtiček porasel z okrasnim grmičevjem. Hiša je skrbno vzdrževana in postopno obnovljena: 1990 : fasada ( 8 cm stiropor) in streha (decra), 1999: izdelava mansarde 2005: notranja prenova 2011: nova okna Nepremičnina je posebej  primerna za večje družine, priporočamo  oogled in nakup !

Velikost: 240m2
Parcela: 220m2
Zgrajena: 1985
Obnovljena: 2011

Cena: 299.000,00 €