Nepremičnine

Samostojna Hiša (Brezje pri Tržiču)

Samostojna Hiša (Brezje pri Tržiču - Brezje pri Tržiču)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V kleti  sta dve garaži,shramba,kopalnica s pralnico,shramba za orodje,kurilnica (peč na trda goriva in trije sončni kolektorji); v pritličju se nahaja bivalni del:predsoba,hodnik,kopalnica z WC,shramba,kuhinja,jedilnica,dnevna soba z izhodom na teraso (40 m2); v mansardi so štiri spalnice,hodnik in dva balkona. Priključki so vsi (optika), Vsa potrebna infrastruktura je v sosednjem Tržiču ,ki je oddaljen cca 5-6 min. Vabljeni na ogled!

Velikost: 240m2
Parcela: 1000m2
Zgrajena: 1990

Cena: 139.000,00 €2,5-sobno Stanovanje (Trboje)

2,5-sobno Stanovanje (Trboje - Trboje)

Prodaja

Razporeditev prostorov: Hodnik,predsoba,kuhinja z jedilnim delom in dnevno sobo,spalnica in otroška sobica,prostorna kopalnica z WC in shramba v kleti. Priključki so vsi.(ADSL,kabelski internet).Parkirna mesta so zagotovljena pred hišo. V neposredni bližini je avtobusna postaja,trgovina,šola,vrtec. Vabljeni na ogled! Oprema in pohištvo lahko ostane in je všteto v ceni.

Velikost: 52m2
Zgrajeno: 1993
Adaptirano: 2013

Cena: 2.000,00 €/m2Dvojček Hiša (Breg ob Kokri)

Dvojček Hiša (Breg ob Kokri - Breg ob Kokri)

Prodaja

Razporeditev prostorov: V prvi etaži spodaj je garaža,kurilnica,shramba in pralnica,v drugi etaži je prostoren hodnik,kopalnica s tušem,manjša soba in kuhinja z dnevnim prostorom,v mansardi so tri spalnice,kopalnica s kadjo in hodnik. Ogrevanje je  urejeno s CK na olje in na trda goriva. Hitro vseljiva. Vabljeni na ogled !

Velikost: 240m2
Parcela: 250m2
Zrajena: 1985

Cena: 149.000,00 €1-sobno Stanovanje (Drulovka)

1-sobno Stanovanje (Drulovka - nov stanovanjski kompleks)

Prodaja

Stanovanje je orientirano na Z stran ,kar zagotavlja veliko sonca in svetlobe.Ogrevanje je na CK z lastno plinsko pečjo z nizkimi stroški bivanja.Stanovanje je prijetno sodobno opremljeno.Vsa oprema in pohištvo lahko ostane. Pod stavbo se nahaja garaža.Možnost dokupa garažnega mesta za 8.000 €. Razporeditev prostorov: Predsoba,kopalnica z WC (kopalna kad),prostorna kuhinja z jedilnim delom in pisalnim kotičkom,dnevna soba ,ki ima pregradno steno ,za katero se nahaja spalni del,balkon ( 5,10 m2),ki je v toplem obdobju leta podaljšek dnevne sobe in na katerem so vgrajene zunanje žaluzije in velika shramba (11 m2) v kleti. Pred stanovanjskem kompeksom so zagotovljena parkirna mesta,znotraj le tega ni prometa  z vozili .Ploščad -atrij je mirno območje, kjer se lahko otroci brezskrbno igrajo. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini (šola,vrtec,trgovina,otroško in športno igrišče,bližina mesta ). Stanovanje je zelo primerno tako za starejše kot mlajše pare,pa tudi za mlade družinice.Primerno je tudi opravljanje mirne  poslovne dejavnosti. Vabljeni na ogled !

Velikost: 53m2
Zgrajeno: 2004

Cena: 79.900,00 €Dvostanovanjska Izberite vrsto nepremičnine (Žirovnica)

Dvostanovanjska Izberite vrsto nepremičnine (Žirovnica - sredi vasi)

Prodaja

Hiša se nahaja v središču vasi z vso infrastrukturo v bližini (trgovina,pošta,zdravstveni  dom,šola ).Ima dva samostojna stanovanja z ločenima vhodoma. Stanovanje v pritličju meri 93 m2,je v celoti podkleteno in ima ogrevanje na CK na trda goriva z možnostjo tudi na oljeRazporeditev prostorov:predsoba s hodnikom,kuhinja z jedilnico (kaminska peč),dnevna soba,kopalnica in dve spalnici ter shramba.Hiša ima na eni strani vhod,na drugi strani pa izhod na vrt. V nadstropju se nahaja še drugo stanovanje v izmeri 42 m2 z balkonom ,predsobo,kuhinjo z jedilnico ,manjšo sobo,dnevno sobo in kopalnico. V spodnji etaži je klet kjer je kurilnica,shramba,,delavnica in večnamenska soba.Na SV delu se nahaja velika garaža. Okrog hiše je lepo urejen vrt z okrasnim grmičevjem ,zelenico in z živo mejo s cipresami. Stanovanje prodajamo opremljeno. Na hiši je bila leta 2008 zamenjana nova streha. Vabljeni na ogled.

Velikost: 182m2
Parcela: 800m2
Zgrajena: 1900
Obnovljena: 1975

Cena: 140.000,00 €