Nepremičnine

4-sobno Stanovanje (Moste)

4-sobno Stanovanje (Moste - Moste)

Prodaja

Stanovanje se nahaja v starejši , večkrat obnovljeni stavbi; leta 2006 ojačana streha,izdelava zunajih stopnic,ki vodijo do stanovanja,v lanskem letu priključitev na javno  kanalizacijo in nove elektro instalacije.Potrebna je še obnovitev fasade. Stanovanje je bilo v letu 2007 obnovljeno ( nova razporeditev prostorov, novi tlaki ,instalacije, kopalnica, kuhinja, delno nova trislojna okna, talno gretje v kopalnici in kuhinji, nova peč na drva s 1000 l zalogovnikom in kaminom v dnevni sobi.V kurilnici je tudi z vsemi priključki napeljan zemeljski plin. Razporeditev bivalnih prostorov: Utility s hodnikom iz katerega so vhodi v tri velike spalnice in prostorno kopalnico z WC,ki ima okno in kopalno masažno  kad .poleg je kurilnica.Dnevno bivalni del je razdeljen v veliko kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na velik balkon,ki je povezan  tudi  s  spalnico in meri 12,5 m2.Shramba v izmeri 3,36 m2 je v pritličju stavbe.Stanovanju pripada še parkirno mesto za en avto v garažni nadstrešnici  pred hišo. Lokacija je zanimiva, z vso potrebno infrastrukturo v bližini. Možnost  izletov po okolici, kolesarjenja, pohodništva po bližnjih hribih ,bližina Bleda in AC obroča. Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 121,35m2
Zgrajena: 1900
Obnovljeno: 2007

Cena: 117.000,00 €2-sobno Stanovanje (Radovljica)

2-sobno Stanovanje (Radovljica - Gradnikova ulica)

Prodaja

Stanovanje je svetlo saj ima veliko oken in je orientirano na jug. Uporabna površina- 46 m2. V celoti obnovljeno (talne obloge, stropi, instalacije,kuhinja, kopalnica, okna,vrata ). Na stavbi je nova fasada . Razporeditev : Predsoba, kopalnica z WC in tuš kabino, spalnica,kuhinja z dnevnim prostorom, shramba poleg stanovanja in sušilnica v souporabi. Oprema in pohištvo po dogovoru lahko ostane. Priključki so vsi. Ogrevanje je daljinsko s CK . Nizki mesečni stroški. Stanovanje je primerno tudi za invalide ,saj ima dodaten ločen spodnji vhod s klančino. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 50,4m2
Zgrajeno: 1975
Obnovljeno: 2007

Cena: 75.600,00 €Garsonjera Stanovanje (Planina jug)

Garsonjera Stanovanje (Planina jug - za Qlandijo)

Prodaja

Stanovanje je v nadstandardno zgrajeni stavbi  z dvigalom. Posebnost je tudi možnost  ogrevanja sanitarne vode s solarnimi kolektorji. Sicer je ogrevanje daljinsko s CK -toplovod.Priključki so vsi. V garsonjeri je kuhinjska niša zamaknjena  od ostalega dnevno bivalnega dela v vogalni prostor z dodatnim izhodom na balkon. Kopalnica ima tuš kabino. Stanovanju v kleti pripada tudi shramba in lastniško parkirno mesto v spodnji etaži stavbe.Pred stavbo je dovolj prostih parkirnih mest in urejena okolica. Mikrolokacija je odlična,saj je v bližini vsa potrebna infrastruktura (šola,vrtec,igrala,nakupovalni center,sprehajalne poti,center  mesta, minuto do avtoceste ). Vsa oprema in pohištvo narejeno po meri ostane v stanovanju,ki je takoj vseljivo. Vabljeni na ogled in nakup !

Velikost: 36,54m2
Zgrajena: 2009

Cena: 83.000,00 €Dvojček Hiša (Begunje)

Dvojček Hiša (Begunje - Zgoša)

Prodaja

Družini prijazno naselje sestavljajo 4 enote dvojčkov, ki so južno orientirane in nudijo lepe razglede na okoliške hribe in gore.Okolica je mirna in zato še posebej primerna za mlade družine ali za starejše ljudi ,ki si želijo mir v  bližini Bleda in AC obroča. Vsaka stanovanjska enota bo imela velik vrt in lastno parkirišče. Stanovanjske enote bodo zgrajene do 5. gradbene faze .Izvedeni bodo torej estrihi,ometi,elektro in strojne instalacije. Prav tako je možna izvedba na ključ.DDV ni vključen v ceno . Vabljeni na ogled in nakup!

Velikost: 130m2
Parcela: 420m2
Zgrajeno: 2017

Cena: 169.500,00 €Zazidljiva Izberite vrsto nepremičnine (Ambrož pod Krvavcem)

Zazidljiva Izberite vrsto nepremičnine (Ambrož pod Krvavcem - naselje počitniških hiš)

Prodaja

1.176 m2, zazidljiva, Parcela leži na sončni lokaciji, ki je sicer na klancu, a je že zravnana. Okrog so zgrajeni vikendi. Do parcele je urejena as

Parcela: 1176m2

Cena: 60,00 €/m2