Nepremičnine

Dvojček Hiša (Vrhnika)

Dvojček Hiša (Vrhnika - Gabrče, zgornji niz)

Prodaja

Prodamo enoto dvojčka v tretji gradbeni fazi v naselju Gabrče na Vrhniki. Hiša je grajena klasično, kvalitetno izvedena, osnovna konstrukcija je iz naravnih opečnih modularnih zidakov in protipotresne ab vezi. Medetažne plošče so armirano betonske, ostrešje je leseno, pravokotne frčade obdelane s pločevino, kritina opečni zarezniki. Predvidena je sodobna razporeditev prostorov v treh etažah, z velikim osrednjim kuhinjsko-bivalnim delom, ki je preko velikih steklenih površin odprt proti terasi in naprej proti vrtu. Vsaka spalnica ima lasten balkon z lepim razgledom na vrt oziroma širšo okolico. V kletnem delu je poleg shramb predviden večji družabni ali rekreativni prostor z lastno kopalnico. Garaža je za eno vozilo, še dve parkirni mesti sta neposredno pred stavbo. Predvideno je ogrevanje s toplotno črpalko, izveden je tudi dimnik za kamin ali alternative načine ogrevanja. Priključki za elektriko, vodo, kanalizacijo, internet so pripravljeni na/ob hiši, infrastruktura v vseljenem delu naselja že obratuje! Naselje sestavlja del že dokončanih in vseljenih hiš, drugi del se trenutno dokončuje. Lokacija na obrobju mesta omogoča visoko kvaliteto bivanja ter združuje prednosti življenja v zaključenem novejšem naselju obdanem z naravo. Zelo primerno za družine z mlajšimi otroki ter ljubitelje rekreacije in narave. Ob naselju je izhodišče poti proti priljubljeni Planini z razglednim stolpom in Staremu Malnu. Do AC priključka sta le dobra 2km oz. 5min vožnje. Prednost ponujene enote je odlična lega v zgornjem nizu naselja, ki omogoča zasebnost in lep razgled tako iz vrta kot iz hiše. Vrt je nagnjen, meji na okoliške travnike in ponuja idealno priložnost za ureditev razgibanega vrta na terasah. Nepremičnina je zemljiškoknjižno in geodetsko urejena, z gradbenim dovoljenjem. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame obveznost plačila davka na promet nepremičnin. E-pošta: martin@domek-nepremicnine.si

Velikost: 190m2
Parcela: 360m2
Zgrajeno: 2012

Cena: 137.000,00 €4-sobno Stanovanje (Lukovica)

4-sobno Stanovanje (Lukovica)

Prodaja

V manjšem, mirnem naselju pri Lukovici prodamo večje mansardno stanovanje v drugem nadstropju večstanovanjske hiše. Odlikuje se s prijetnim zimskim vrtom in pogledom na zeleno okolico ter velikim dnevnim prostorom z jedilnico in popolnoma opremljeno kuhinjo. Poleg glavne spalnice ima še dve otroški sobi, kopalnico s kadjo, ločen wc in utiliti ter balkon. Ogrevanje centralno z ločenimi merilniki, ravno tako za vodo. Stanovanju pripada del zemljišča ob stavbi, parkirišče je lastniško za dva avtomobila in ločeno za obiskovalce. Šola in vrtec oddaljena manj kot km, ostala infrastruktura nekaj sto metrov dlje v središču občine, ravno tako priključek na avtocesto. Večji nakupovalni centri v bližnjih Domžalah ali 15min vožnje do BTC-Lj. Idealno izhodišče za kolesarjenje po okoliških krajevnih cestah, 3 km oddaljeno od Gradiškega jezera. Priporočamo družinam, ki si za zmerno ceno želijo stanovanja z ločenimi sobami za svoje družinske člane in življenje v mirnem, zelenem okolju! Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin. Kupec ne plača posredniške provizije!

Velikost: 92m2

Cena: 155.000,00 €Zazidljiva Posest (Komenda)

Zazidljiva Posest (Komenda - Moste pri Komendi)

Prodaja

V naselju družinskih stanovanjskih hiš v občini Komenda prodamo zazidljivo zemljišče primerno za gradnjo enostanovanjske stavbe. Zemljišče je komunalno urejeno s pripravljenimi priključki na meji parcele. Zagotovljen je dostop iz asfaltirane občinske ceste! Teren je na celotni površini raven. Nahaja se ob manjšem potoku z urejenimi brežinami in že izvedenimi ukrepi v skladu z zahtevami direkcije za vode. Lokacija ponuja bivanje v mirnem stanovanjskem okolju, odmaknjenem od glavnih prometnic, nekaj deset metrov od roba naselja in poti po okoliških travnikih ter gozdovih. V naselju se nahajajo osnovna šola, vrtec, trgovina in restavracija, ki so oddaljeni dobrih 500m hoda od parcele. Ostala infrastruktura se nahaja v Komendi ali bližnjem Kamniku. Do AC priključka Vodice je 5km vožnje, Letališče oddaljeno 8km, Kranj 15km. Parcela je zemljiškoknjižno in geodetsko urejena, kupcu bo predana brez bremen. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame obveznost plačila davka na promet nepremičnin. Ogled priporočamo družinam ali parom, ki želijo izkoristiti prednosti bivanja v manjšem kraju in bližino zelene okolice ter čistega okolja, hkrati pa jim je pomembna dostopnost lokacije in dobre povezave z večjimi centri.

Velikost: 619m2
Parcela: 619m2

Cena: 128,00 €/m2Zazidljiva Posest (Medno, Stanežiče)

Zazidljiva Posest (Medno, Stanežiče)

Prodaja

V naselju Medno, ob stari cesti proti Ljubljani prodamo sklop več zazidljivih parcel primernih za gradnjo stanovanjskih hiš. Parcele so razporejene v nizu, zazidljivo področje meji na travnike oz. na kmetijska zemljišča. Dostop je predviden po poti, ki bo speljana od občinske ceste. Teren je skorajda raven, za mejo se začne spuščati proti potoku in manjšemu gozdičku, kar skupaj s kuliso hribov in gorovja v ozadju, za marsikoga predstavlja idealen kraj za bivanje. Lokacija predstavlja kombinacijo mirnega in zelenega okolja, z gozdom v bližini in odličnega izhodišča za dostop do Ljubljane ali Medvod. Trgovski centri, osnovna šola v dober kilometer oddaljenem južnem delu Medvod, ostala javna infrastruktura malenkost dalje v centru mesta. Je tudi odlično izhodišče za rekreacijo in izlete v naravo. Priložnost za investitorja s pogledom naprej in razvoj področja v smeri zaželenega, trajnostnega bivalnega okolja.

Parcela: 3347m2

Cena: 569.000,00 €Dvojček Hiša (Zgornje Bitnje)

Dvojček Hiša (Zgornje Bitnje - mirno ,urejeno naselje)

Prodaja

Lokacija je odlična, primerna za vse , ki si želijo živeti izven mesta, a so v parih minutah vožnje v Kranju. V bližini je trgovina in vrtec ostala infrastruktura je v sosednjem Sražišču. Hiša se ponaša s prijetnim in funkcionalnim tlorisom, ki obsega predsobo - hodnik, garažo, večnamenski prostor, veliko kopalnico z banjo, v nadstropju bivalni del s kuhinjo in povezano dnevno sobo z izhodom na balkon, spalnico in kopalnico s tuš kabino, v mansardi  so še tri spalnice in balkon. Poudariti je potrebno ,da je stanovanje izredno svetlo , redno vzdrževano in tudi delno obnovljeno ( kopalnica, dnevna soba, peč, klima ).  Ogrevanje je urejeno s CK ( peč na pelete ) in klimatsko napravo. Priključki so vsi . Pred vhodom je postavljena pergola s prostorom za vrtno mizo. Na tlakovanem  dvorišču je prostor za parkiranje štirih avtomobilov. Vzemite si čas, pokličite nas in dogovorili se bomo za brezplačen ogled in morebitni nakup. Ponudbeni pogoj prodajalca: Plačilo 2% davka na promet nepremičnin prevzame kupec!  

Velikost: 127m2
Parcela: 90m2
Zgrajena: 1997
Obnovljena: 2013

Cena: 210.000,00
Znižana cena: 200.000,00