Nepremičnine

Zazidljiva Posest (Dol pri Ljubljani, Podgora)

Zazidljiva Posest (Dol pri Ljubljani, Podgora)

Prodaja

V občini Dol pri Ljubljani, v naselju Podgora prodamo večjo parcelo za gradnjo enostanovanjske ali dvostanovanjske hiše ali dvojčka. Dostop urejen po javni cesti neposredno do parcele, priključki na ali ob parceli. Parcela je pravilne pravokotne oblike, trenutno v naravi travnik, orientirano in odprto proti južni in zahodni strani. Lokacija parcele omogoča hiter dostop do Ljubljane, po drugi strani pa pobeg v 50m oddaljen gozd s potmi naokoli rekreacijskega centra Korant. Od centra občine z infrastrukturnimi objekti je posest oddaljena 1,5 km. Kupcu bo nepremičnina predana brez bremen, zemljiškoknjižno urejena. Prodajni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna).

Velikost: 920m2

Cena: 120,00 €/m2Zazidljiva Posest (Križe)

Zazidljiva Posest (Križe - sredi vasi)

Prodaja

Zemljišče je ravne oblike. Priključki :elektrika, voda, kanalizacija, telefon ( optika  kmalu), so ob  parcelah.    Velikosti  in cene posameznih parcel:  410 m2 in 414 m2 - po 120 € /m2 .  423 m2 in 444 m2 - po 130 € /m2 Do parcel je predvidena služnostna pot ,ki poteka iz glavne ceste. Odlična priložnost za investitorje ali nakup posameznih parcel ! Prodajalec ima s posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2% provizije. Pogoj prodajalca za kupca  pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2%. Kupec ob nakupu posredniku  plača 2% provizije. Vabljeni na ogled in nakup.  

Velikost: 4x 410 m2

Cena: 130,00 €/m2Apartma Stanovanje (Bohinjska Bistrica)

Apartma Stanovanje (Bohinjska Bistrica - Zoisova plana)

Prodaja

Naselje z nekaj  stavbami se nahaja v mirnem zelenem okolju z vso potrebno infrastrukturo v bližini. Samo naselje je urejeno z dovolj parkirnih mest pred blokom. Garsonjera v velikosti 30,1 m2 zajema predsobo z vgradno omaro, kopalnico z WC, ki ima okno, bivalni del s kuhinjo, jedilnim in spalnim delom z izhodom na prostoren in uporaben balkon v velikosti 5,50 m2. Stanovanju pripada shramba v kleti v velikosti 1,70 m2. V souporabi je še  kolesarnica. Priključki so vsi ( Telemach ), ogrevanje stanovanja je z IR paneli ( 3 ). Nizki mesečni  stroški. Pohištvo  in oprema lahko ostane  v stanovanju. Stanovanje je bilo v letu 2015 v celoti prenovljeno. Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti. Vabljeni na ogled in nakup.  

Velikost: 30,1m2
Zgrajena: 1986
Obnovljena: 2015

Cena: 80.000,00 €Samostojna Hiša (Vodice)

Samostojna Hiša (Vodice - 1,5 km od centra)

Prodaja

Na odlični lokaciji, manj kot kilometer do izvoza iz AC in 1,5 km do središča naselja, dostopna neposredno iz lokalne ceste. Hiša se nahaja v objemu zelenih, nezazidljivih zemljišč. Parcela na kateri hiša stoji ima poseben status zaradi zgodovine gradnje na njej. Ponaša se z veliko uporabno površino, priključenim gospodarskim poslopjem, velikim vrtom in še večjim travnikom z lepim pogledom na Kamniško Savinjske Alpe. Hiša je zgrajena v treh etažah, delno je podkletena. V pritličju večja kuhinja z jedilnico, dnevna soba s krušno pečjo, spalnica in manjša kopalnica s kadjo. Tu se nahaja tudi shramba, ki je predvidena za predelavo v večjo in sodobnejšo kopalnico. V prvem nadstropju so tri večje in ena manjša soba okoli skupnega hodnika. Gospodarsko poslopje ima v pritličju dve garaži, kurilnico z novejšo pečjo, večnamenski prostor/delavnico/tretjo garažo, drvarnico, dodaten nadstrešek za parkiranje in po celi etaži prvega nadstropja prostore za shranjevanje. Hiša je bila dobro vzdrževana, z občasnimi investicijami v izboljšave in posodobitve. Pred približno 10 leti zamenjana strešna kritina, nameščen nov ogrevalni sistem – centralna z razvodom in novimi radiatorji. Lansko leto so bila zamenjana vsa stara okna z novimi, varčnimi v beli barvi. Nakup hiše z gospodarskim poslopjem ponuja veliko različnih možnosti izrabe in predstavlja velik potencial. Možna je zgolj osvežitev stavbe, večja rekonstrukcija ali nadomestna gradnja. Zaradi trenutne velikosti stavbe je možna tudi gradnja dvojčka, za kar je bila že izdelana idejna študija. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, novemu lastniku bo predana brez bremen, vseljiva je v roku enega meseca. Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame polovico stroška za posredovanje, kar znese 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (ddv na provizijo se ne zaračuna)!

Velikost: 300m2
Parcela: 2000m2
Zgrajena: 1954
Adaptirana: 2018

Cena: 230.000,00 €Garsonjera Stanovanje (Vodovodni stolp)

Garsonjera Stanovanje (Vodovodni stolp - Valjavčeva ulica)

Prodaja

Stanovanje odlikuje odlična lokacija z bližino šole, vrtca, avtobusne postaje, pošte ,banke, centra mesta in sprehajalnih poti. Razpored: Kljub manjši kvadraturi ima ločeno kopalnico z WC, kuhinjo in spalno- bivalni del. Ker je edino stanovanje na vrhu objekta, je pred vrati omarica za čevlje, nasproti pa sušilnica. Stanovanju  pripada shramba v kleti ( 0,75 m2), v souporabi je še kolesarnica. Ogrevanje je na električni radiator (možnost tudi priklop na plin). Priključki so vsi. Pohištvo je narejeno po meri in je všteto v ceno. Parkirišče je javno pred blokom. Stanovanje je bilo pred par leti obnovljeno, objekt ima novo fasado, streho ,vhodna vrata. V objektu ni dvigala . Prodajalčev ponudbeni pogoj: kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% pogodbene vrednosti. Vabljeni na ogled in nakup.

Velikost: 19,44m2
Zgrajeno: 1964
Obnovljeno: 2015

Cena: 60.000,00 €